مقاله امکان پذیری تشکیل انجمن های آب بران: مورد مطالعه دشت کوار استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان پذیری تشکیل انجمن های آب بران: مورد مطالعه دشت کوار استان فارس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان پذیری تشکیل انجمن های آب بران: مورد مطالعه دشت کوار استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان پذیری تشکیل انجمن های آب بران: مورد مطالعه دشت کوار استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان پذیری تشکیل انجمن های آب بران: مورد مطالعه دشت کوار استان فارس :

مقاله امکان پذیری تشکیل انجمن های آب بران: مورد مطالعه دشت کوار استان فارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران از صفحه ۱ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: امکان پذیری تشکیل انجمن های آب بران: مورد مطالعه دشت کوار استان فارس
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شبکه های آبیاری و زهکشی
مقاله انجمن آب بران
مقاله مدیریت
مقاله مشارکت
مقاله کوار فارس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تشکیل انجمن های آب بران به عنوان یکی از راهکارهای مطلوب در مدیریت پایدار شبکه های آبیاری و زهکشی مورد اقبال و توجه فراوان سیاستگذاران بخش آب و کشاورزی کشور قرار گرفته است. این در حالی است که تشکیل موفق انجمن های آب بران نیازمند درک و شناخت عمیق از زمینه های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، تمایلات، و نگرش های کشاورزان منطقه است. هدف این پژوهش زمینه یابی تشکیل انجمن های آب بران در دشت کوار استان فارس بود. جامعه آماری پژوهش شامل کشاورزان حقابه بر (۹۷۷ نفر) از بند بهمن در دشت کوار بود که با استفاده از فرمول نمونه گیری خوشه ای ساده، ۱۳۵ کشاورز مورد گزینش و مطالعه واقع شدند. ابزار پژوهش، پرسشنامه ای حاوی سوالات باز و بسته بود که روایی صوری آن تایید و پایایی آن با انجام یک مطالعه راهنما با مقدار آلفای کرونباخ ۵۲/۰ تا ۸۳/۰ برای متغیرهای گوناگون تایید گردید. یافته های پژوهش نشان داد زمینه های اجتماعی (سرمایه اجتماعی، تمایل به مشارکت، و پیشینه مشارکتی)، اقتصادی (درآمد کشاورزی) و نگرشی (نگرش به انجمن های آب بران، نگرش گروه مرجع، و نگرش به بحران آب) کشاورزان مورد مطالعه در حد مطلوب (بالاتر از حد متوسط) و زمینه فرهنگی (سطح اطلاعات و آگاهی، و تماس با منابع اطلاعاتی) آنان نامطلوب (کمتر از حدمتوسط) است. تحلیل مدل رگرسیون لجستیک نیز نشان داد از میان سازه ها و ویژگی های مورد مطالعه، تماس با منابع اطلاعاتی، سطح اطلاعات و آگاهی، نگرش گروه مرجع، و نگرش کشاورزان به انجمن های آب بران به عنوان سازه های پراهمیت و معنی دار (p=0.001) در پیش بینی تمایل آنان به تشکیل انجمن های آب بران شناسایی شدند. بنابراین در صورت افزایش تماس کشاورزان با منابع اطلاعاتی، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات آنان، و بهبود نگرش کشاورزان به انجمن های آب بران می توان افزایش تمایل آنان به تشکیل انجمن ها را انتظار داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.