مقاله سازوکارهای تقویت کارکرد خدمات برون رسانی آموزش عالی کشاورزی ایران در عرصه ترویج کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سازوکارهای تقویت کارکرد خدمات برون رسانی آموزش عالی کشاورزی ایران در عرصه ترویج کشاورزی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سازوکارهای تقویت کارکرد خدمات برون رسانی آموزش عالی کشاورزی ایران در عرصه ترویج کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سازوکارهای تقویت کارکرد خدمات برون رسانی آموزش عالی کشاورزی ایران در عرصه ترویج کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سازوکارهای تقویت کارکرد خدمات برون رسانی آموزش عالی کشاورزی ایران در عرصه ترویج کشاورزی :

مقاله سازوکارهای تقویت کارکرد خدمات برون رسانی آموزش عالی کشاورزی ایران در عرصه ترویج کشاورزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران از صفحه ۴۵ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: سازوکارهای تقویت کارکرد خدمات برون رسانی آموزش عالی کشاورزی ایران در عرصه ترویج کشاورزی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارکردهای دانشگاه
مقاله خدمات برون رسانی
مقاله آموزش عالی کشاورزی
مقاله ترویج کشاورزی
مقاله سازوکار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دانشگاه دارای سه کارکرد اصلی آموزش، پژوهش و خدمات برون رسانی می باشد. کارکرد خدمات برون رسانی، مشتمل بر سه حیطه آموزش، پژوهش و نیز خدمات مشاوره ای به کلیه افراد یا سازمانهای خارج از محیط دانشگاهی می باشد. علی رغم اهمیت این کارکرد، متاسفانه در کشور ما به آن توجهی جدی و سامان مند نشده است. این پژوهش که با هدف شناسایی و تبیین سازوکارهایی در راستای تقویت کارکرد خدمات برون رسانی دانشگاهی در موسسات آموزش عالی کشاورزی دولتی کشور در عرصه ترویج کشاورزی به انجام رسیده است از لحاظ ماهیت ، اکتشافی و از جنبه هدف، کاربردی می باشد. جهت گردآوری داده ها از پرسشنامه استفاده شد. جامعه آماری پژوهش مشتمل بر سه گروه اعضای هیات علمی رشته های ترویج و آموزش کشاورزی، اعضای هیات علمی دیگر رشته های کشاورزی و نیز کارشناسان و مسوولان معاونت ترویج و نظام بهره برداری وزارت جهاد کشاورزی بوده اند. شیوه نمونه گیری به تفکیک هر گروه به صورت چند مرحله ای بوده است. حجم نمونه اعضای هیات علمی رشته های کشاورزی بر اساس واریانس اولیه و فرمول کوکران، ۱۳۰ و در مورد کارشناسان برابر با ۱۴۵ نفر برآورد شد. جهت تجزیه تحلیل داده ها از نرم افزارSPSS 11.5 استفاده گردید. ضریب پایایی آلفای کرونباخ در بخش های مختلف در دامنه ۷/۰ تا ۷۹/۰ بود و برای روایی پرسشنامه از داوری و ارزیابی صاحب نظران امر بهره گرفته شد. نتایج پژوهش نشان داد که جهت تقویت کارکرد سوم دانشگاه در عرصه ترویج از بین سازوکارهای آموزشی، مواردی چون تهیه نشریات و مواد چاپی، تولید رسانه های دیداری مصور، تولید فیلم های آموزشی، ارایه برنامه های آموزشی به مخاطبان در سطح جامعه و نیز ایجاد مراکز آموزشی در سطح دانشکده، از بین سازوکارهای پژوهشی، مواردی چون ایجاد مزارع پژوهشی موضوعی، ایجاد مراکز مطالعات روستایی در سطح روستا و یا دانشکده، بکارگیری رهیافت های مشارکتی پژوهشی با همکاری کلیه دست اندرکاران امر پژوهش، مشارکت دانشگاهیان در طرح های پژوهشی و نیز از بین سازوکارهای مشاوره ای، مواردی چون ایجاد مرکز مشاوره و خدمات فنی به روستاییان در سطح مراکز ترویج و خدمات جهاد کشاورزی و یا در سطح روستاهای منتخب، راه اندازی شبکه های الکترونیک و بهره مندی از فناوری های اطلاعات در راستای ارایه خدمات مشاوره ای به کارگزاران ترویج در دانشکده و نیز بهره مندی از روش های مشاوره ای چون تلفن هشیار و مشاوره مکاتبه ای در سطح دانشکده، برای ارایه خدمات مشاوره ای به کارگزاران ترویج، می توانند مناسب و نیز قابل پیاده شدن باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.