اپیدمیولوژی بیماران پذیرش شده در بخش سوختگی بیمارستان امام خمینی شهرستان ارومیه (۱۳۸۴)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اپیدمیولوژی بیماران پذیرش شده در بخش سوختگی بیمارستان امام خمینی شهرستان ارومیه (۱۳۸۴) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اپیدمیولوژی بیماران پذیرش شده در بخش سوختگی بیمارستان امام خمینی شهرستان ارومیه (۱۳۸۴)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اپیدمیولوژی بیماران پذیرش شده در بخش سوختگی بیمارستان امام خمینی شهرستان ارومیه (۱۳۸۴)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اپیدمیولوژی بیماران پذیرش شده در بخش سوختگی بیمارستان امام خمینی شهرستان ارومیه (۱۳۸۴) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: آسیب دیدگی های ناشی از سوختگی از بسیاری جهات غم انگیزترین حادثه ای است که یک فرد می تواند تجربه کند و مرگ و میر ناشی از آن در ایران بالا است. استان آذربایجان غربی یکی از حادثه خیزترین مکان هایی است که به علت آب و هوای سرد شاهد مشکلات متعددی به علت سوختگی است. پژوهش حاضر به منظور اتخاذ تدابیر و تخصیص منابع برای پیشگیری و درمان انجام شده است.مواد و روش ها: در این بررسی توصیفی مقطعی، پرونده های ۶۳۹ نفر از بیماران سوختگی بستری در بیمارستان امام خمینی (ره) شهر ارومیه در طی سال ۱۳۸۴ از نظر سن، جنس، وسعت سوختگی، مدت بستری مصدومین، و میزان مرگ و میر افراد دچار سوختگی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل با استفاده از آمار توصیفی با فاصله اطمینان ۹۵ درصد با استفاده از آزمون t تجزیه و تحلیل گردید.یافته ها: از مجموع ۶۳۹ نفر ۳۱۰ نفر (۴۸.۳%) را زنان و ۳۲۹ نفر (۵۱.۷%) را مردان تشکیل می دادند. ۳۹.۹ درصد از سوختگی ها به علت شعله آتش بود. میانگین سنی تمامی مصدومین سوختگی ۰.۴±۲۳.۶ سال بود و محدوده سنی از زیر یک سال تا ۸۱ سال را در بر می گرفت. ۳۱.۸ درصد موارد در گروه سنی ۲۵-۱۶ سال رخ داده بود. مدت بستری بیماران به طور متوسط ۷.۷۶ روز (از ۶۰-۱ روز) مشخص گردید و ۲۱.۷ درصد مصدومین بیش از ۱۰ روز در بیمارستان اقامت داشتند. ۲۵.۹ درصد مصدومین به علت شدت ضایعات درگذشتند. میزان مرگ و میر در افراد دچار سوختگی کم تر از ۴۰ درصد سطح کل بدن ۴.۹ درصد و در افراد دچار سوختگی بالای ۴۰ درصد از کل سطح بدن ۷۶.۷ درصد بود. بالاترین نسبت موارد سوختگی در آبان ماه (۱۰.۹۵%)، تیر ماه (۹.۵۴%) و اسفند ماه (۹.۲۳%) از کل موارد ثبت شد.نتیجه گیری: یافته های به دست آمده می تواند مورد توجه مسوولین امر برای اتخاذ تدابیر پیشگیرانه، قرار گیرد تا از بروز این حوادث ناگوار حتی الامکان کاسته شود. همچنین با ایجاد واحدهای فوریت ها و بهبود کیفیت و کمیت بخش های فوریت ها و سوختگی، سرعت بهبودی بیماران دچار سوختگی افزایش یابد و مدت بستری بودن آنان را کاهش داد.

کلید واژه: اپیدمیولوژی، سوختگی، ارومیه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.