مقاله ارزیابی اختلالات شنوایی و گوشی، حنجره ای در بیماران مبتلا به تالاسمی تحت درمان با دفروکسامین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اختلالات شنوایی و گوشی، حنجره ای در بیماران مبتلا به تالاسمی تحت درمان با دفروکسامین دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اختلالات شنوایی و گوشی، حنجره ای در بیماران مبتلا به تالاسمی تحت درمان با دفروکسامین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اختلالات شنوایی و گوشی، حنجره ای در بیماران مبتلا به تالاسمی تحت درمان با دفروکسامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اختلالات شنوایی و گوشی، حنجره ای در بیماران مبتلا به تالاسمی تحت درمان با دفروکسامین :

مقاله ارزیابی اختلالات شنوایی و گوشی، حنجره ای در بیماران مبتلا به تالاسمی تحت درمان با دفروکسامین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صفحه ۴۷ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: ارزیابی اختلالات شنوایی و گوشی، حنجره ای در بیماران مبتلا به تالاسمی تحت درمان با دفروکسامین
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تالاسمی
مقاله فریتین
مقاله دفروکسامین
مقاله ادیومتری
مقاله کاهش شنوایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: تالاسمی یکی از شایعترین هموگلوبینوپاتی های کمی در دنیا بخصوص در ایران است. بیماران مبتلا به نوع ماژور در تمام طول عمر نیاز به تزریق خود و دسفرال دارند لذا با توجه به ارتقای کیفیت زندگی بیماران تالاسمی، باید کاهش شنوایی در این بیماران مورد توجه بیشتری قرار گیرد. این مطالعه به تعیین فراوانی اختلالات شنوایی و گوشی، حنجره ای و عوامل مرتبط با آن در بیماران مبتلا به تالاسمی تحت درمان با دفروکسامین می پردازد.
روش بررسی: ۸۴ بیمار بتا تالاسمی در مطالعه ای توصیفی – تحلیلی جهت مشخص کردن فاکتورهای وابسته به کاهش شنوایی بررسی شدند. همه بیماران تحت معاینه گوش – حنجره ای قرار گرفتند و بصورت استاندارد ادیومتری و معاینه ادیولوژی گردیدند. سطح فریتین اندازه گیری شد و بیماران به دو گروه با تزریق خون مناسب و نامناسب و از نظر دریافت دسفرال به دو گروه منظم و نامنظم تقسیم شدند.
یافته ها: از ۸۴ بیمار مورد بررسی ۴۰) پسر، ۴۴ دختر) میانگین سنی ۵۷ ۱۲۸ سال، ۱۰ بیمار (%۱۱۹) دارای کاهش شنوایی حسی – عصبی و ۸ بیمار (%۹۵) دارای کاهش شنوایی هدایتی و ۸ بیمار (%۹۵) دچار کاهش شنوایی مختلط بودند. ارتباط مشخصی بین سن، جنس، سطح فریتین با کاهش شنوایی وجود نداشت، اما ارتباط معنی داری بین کاهش شنوایی با مدت زمان و مقدار دفروکسامین مصرفی با کاهش شنوایی وجود داشت (p<0.01). همچنین هیچ ارتباط معنی داری بین منظم و نامنظم بودن تزریق خون و دسفرال با کاهش شنوایی دیده نشد.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که دوز بالای دفروکسامین عامل اصلی پاتوژنز کاهش شنوایی در بیماران تالاسمی است. در برخورد با این بیماران لازم است که دوز مناسب دفروکسامین و تزریق خون متناسب با سطح آهن بدن و هموگلوبین داده شود. بنابراین بررسی های دوره اتولارنگولوژی و ادیومتری در بیماران تالاسمی جهت تشخیص زودرس تغییرات شنوایی و پیشگیری از کاهش شنوایی دایمی لازم است انجام شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.