بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۹

آزمایشی به منظور مقایسه اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی به مدت ۴۲ روز انجام شد. در این آزمایش از ۴۰۰ قطعه جوجه خروس گوشتی سویه تجاری راس ۳۰۸ استفاده شد. این آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار و ۵ تکرار، که هر تکرار ۱۶ قطعه جوجه را شامل می گردید، انجام شد. تیمار اول یا شاهد فاقد اسید چرب یا پودر چربی بود دیگر تیمارها شامل ۳ و ۶ درصد پودر چربی یا اسید چرب بودند. کل دوره آزمایش به دو دوره آغازین و رشد تقسیم شد. جیره ها بر اساس احتیاجات گزارش شده توسط انجمن ملی تحقیقات (۱۹۹۴) تنظیم شد و به لحاظ انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین یکسان بودند. نتایج مربوط به عملکرد جوجه ها در دوره های مختلف پرورش نشان داد که اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود دارد (P<0.05) به طوری که مصرف ۶ درصد اسید چرب باعث بهبود معنی داری (P<0.05) در افزایش وزن جوجه ها نسبت به دیگر تیمارها گردید. تیمارهای ۳ و ۶ درصد اسید چرب در مقایسه با تیمارهای ۳ و ۶ درصد پودر چربی از ضریب تبدیل بهتری برخوردار بودند (P<0.05). افزودن سطوح مختلف پودر چربی یا اسید چرب تاثیر معنی داری بر درصد لاشه قابل طبخ، ران و کبد و صفرا نداشت ولی مصرف ۶ درصد اسید چرب در جیره جوجه های گوشتی باعث افزایش درصد چربی حفره بطنی نسبت به دیگر تیمارها بجز تیمار شاهد شد (P<0.05).

کلید واژه: پودرچربی، اسید چرب، جوجه های گوشتی، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.