کراتینین، ATP، قند پلاسما انرژی هزینه کرد و شاخص های توانی پس از دو آزمون بی هوازی متوالی Rast در زنان دانشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کراتینین، ATP، قند پلاسما انرژی هزینه کرد و شاخص های توانی پس از دو آزمون بی هوازی متوالی Rast در زنان دانشگاهی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کراتینین، ATP، قند پلاسما انرژی هزینه کرد و شاخص های توانی پس از دو آزمون بی هوازی متوالی Rast در زنان دانشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کراتینین، ATP، قند پلاسما انرژی هزینه کرد و شاخص های توانی پس از دو آزمون بی هوازی متوالی Rast در زنان دانشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کراتینین، ATP، قند پلاسما انرژی هزینه کرد و شاخص های توانی پس از دو آزمون بی هوازی متوالی Rast در زنان دانشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم ورزشی

تعداد صفحات :۱۸

هدف از پژوهش حاضر ارزیابی پاسخ کراتینین، ATP، قند پلاسمایی، به دو آزمون متوالی بی هوازی رست می باشد. برای این منظور ۲۶ زن دانشگاهی (سن ۲۲.۲±۰.۲۵ سال، قد ۱۶.۷±۰.۸۱ سانتی متر، وزن ۵۶.۳±۱.۱ کیلوگرم، توده خالص بدنی ۲۱.۵۱±۰.۳۵ کیلوگرم بر مترمربع) در رشته تربیت بدنی به طور داوطلب در این تحقیق شرکت نمودند. آزمودنی ها، دو نوبت آزمون بی هوازی (متر ۳۵×۶) در رشته تربیت بدنی به طور داوطلب در این تحقیق شرکت نمودند. آزمودنی ها، دو نوبت آزمون بی هوازی (متر ۳۵×۶) را در هر ۱۰ ثانیه انجام دادند و دو آزمون با ۱ دقیقه استراحت از هم جدا شدند. یک ساعت قبل و بلافاصله پس از پایان دو آزمون جهت اندازه گیری ATP، کراتینین و قند خون گرفته شد. ATP پلاسما به روش بیولومینسانس و کراتینین به روش آنزیمی و شاخص های توالی نیز با استفاده از معادله آزمون رست محاسبه گردید. به دلیل ماهیت تحقیق پیش و پس آزمون از روش T-student زوج استفاده گردید. نتایج به صورت میانگین ± خطای استاندارد بیان، و اختلاف در سطح ۰.۰۵ پذیرفته شد. کاهش غیرمعنی داری (P<0.2) در کراتینین دیده شد و کاهش در غلظت های (P<0.001) ATP، و قند پلاسمایی (P<0.01) معنی دار بود. تغییرات در توان بیشینه، متوسط و شاخص های خستگی معنی دار بوده است. نتایج حاکی از آن است که آزمون توان بی هوازی رست همانند آزمون های مشابه خود (وینگیت) توانایی ایجاد پاسخ های توانی، متابولیکی و انرژیتیک را دارد و تحلیل ATP می تواند مانند کراتینین به عنوان شاخص فشار تمرین مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: کراتینین، قند خون، آزمون بی هوازی رست، زنان دانشگاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.