بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های آلی و آبی دانه های گیاه .Triticum sativum Lam بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های آلی و آبی دانه های گیاه .Triticum sativum Lam بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های آلی و آبی دانه های گیاه .Triticum sativum Lam بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های آلی و آبی دانه های گیاه .Triticum sativum Lam بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های آلی و آبی دانه های گیاه .Triticum sativum Lam بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۹

مقدمه: بیماری های باکتریایی از جمله بیماری های رایج در زندگی انسان ها بوده و از طرف دیگر درمان با آنتی بیوتیک ها مسایل دیگری چون مقاومت دارویی و بروز عوارض جانبی را مطرح می کند. لذا استفاده از داروهای گیاهی جدید با عوارض جانبی کمتر می تواند کمک شایانی در درمان این نوع عفونت ها باشد.هدف: . از آنجایی که استفاده از گندم با نام علمی Triticum sativum در طب سنتی ایران مرسوم است، در این تحقیق بررسی اثر ضدباکتریایی گیاه گندم علیه تعدادی از باکتری های گرم مثبت و منفی بررسی شد.روش بررسی: عصاره گیری از گیاه با حلال های آب، متانول ۸۰ درصد، کلروفرم و اتردوپترول به روش ماسراسیون انجام شد. غلظت های ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر از عصاره تهیه شد و با استفاده از متد Kirby-Bauer و روش دیسک دیفیوژن اثر ضدمیکروبی آن بر روی باکتری های استافیلوکوک اورئوس، استرپتوکوک پیوژنز، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا بررسی شد.نتایج: عصاره آبی در هیچ یک از غلظت های مصرفی۱۰۰ mg/ml) ، ۷۵، ۲۵ ،۵۰) بر هیچ یک از باکتری های مورد آزمایش اثر ضدباکتریایی نشان نداد. عصاره متانولی بر باکتری استرپتوکوک پیوژنز اثر قابل توجهی داشته و بر باکتری استافیلوکوک اورئوس اثر ضعیفی نشان داد. عصاره کلروفرمی بر باکتری های استرپتوکوک پیوژنز و استافیلوکوک اورئوس اثر ضدمیکروبی ضعیفی داشت. اثر عصاره اتردوپترولی بر باکتری استرپتوکوک پیوژنز قابل توجه و بر باکتری های اشریشیاکلی و استافیلوکوک اورئوس ضعیف بوده است. هیچ یک از عصاره های فوق بر سودوموناس ائروژینوزا اثری نداشتند.نتیجه گیری: عصاره آلی گندم دارای اثر ضدباکتریایی بر روی برخی از باکتری های گرم منفی و گرم مثبت می باشد.

کلید واژه: .Triticum sativum Lam، عصاره های آلی و آبی، باکتری های گرم مثبت و گرم منفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.