مقاله بهوشیاری و نیازهای بنیادی روانشناختی در بیماران قلبی – عروقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهوشیاری و نیازهای بنیادی روانشناختی در بیماران قلبی – عروقی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهوشیاری و نیازهای بنیادی روانشناختی در بیماران قلبی – عروقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهوشیاری و نیازهای بنیادی روانشناختی در بیماران قلبی – عروقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهوشیاری و نیازهای بنیادی روانشناختی در بیماران قلبی – عروقی :

مقاله بهوشیاری و نیازهای بنیادی روانشناختی در بیماران قلبی – عروقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار) از صفحه ۱۵۴ تا ۱۶۲ منتشر شده است.
نام: بهوشیاری و نیازهای بنیادی روانشناختی در بیماران قلبی – عروقی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهوشیاری
مقاله نیازهای بنیادی روانشناختی
مقاله بیماری قلبی – عروقی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: پژوهش حاضر به بررسی بهوشیاری و ارضای نیازهای بنیادی روانشناختی در بیماران قلبی – عروقی می پردازد.
روش: مقیاس های بهوشیاری، ارضای نیازها، رفتار مستعد بیماری قلبی، اضطراب، افسردگی و استرس ادراک شده بر روی ۱۰۱ بیمار قلبی – عروقی و ۱۰۳ فرد سالم به صورت انفرادی اجرا شد. داده های به دست آمده از هر دو گروه با استفاده از روش های آماری توصیفی، مقایسه میانگین های بین گروه ها و تحلیل واریانس چند متغیری تحلیل شد.
یافته ها: تحلیل داده ها نشان داد، بیماران قلبی – عروقی، نسبت به گروه سالم از بهوشیاری پایین و رفتار مستعد قلبی بیشتری برخوردار بودند. دو گروه تفاوتی در میزان ارضای نیازهای بنیادی روانشناختی نداشتند. هم چنین، افراد گروه بیمار قلبی – عروقی نسبت به افراد سالم، از اضطراب، افسردگی و استرس ادراک شده بالاتری برخوردار بودند.
نتیجه گیری: افراد بیمار قلبی – عروقی نسبت به تغییراتی که در علایم بدنی از جمله ضربان قلب و تنگی نفس، قبل از گسترش حاد بیماری بروز می کنند، آگاه و بهوشیار نیستند و نسبت به افراد عادی رفتارهای مستعد قلبی بیشتری نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.