مقاله تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش های هورمونی در ورزش مقاومتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش های هورمونی در ورزش مقاومتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش های هورمونی در ورزش مقاومتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش های هورمونی در ورزش مقاومتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش های هورمونی در ورزش مقاومتی :

مقاله تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش های هورمونی در ورزش مقاومتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران از صفحه ۳۹ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش های هورمونی در ورزش مقاومتی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هورمون های آنابولیک
مقاله ورزش مقاومتی
مقاله مکمل کراتین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: کراتین یک مکمل تغذیه ای است که توسط ورزشکاران برای افزایش توده عضلانی، قدرت و بویژه بهبود اجرای ورزشی استفاده می شود. هدف این مطالعه، بررسی تاثیر مکمل مونوهیدرات کراتین بر واکنش های هورمونی در فعالیت ورزشی مقاومتی بود.
افراد و روش ها: ۲۷ مرد ورزشکار، مکمل کراتین (۱۵ نفر) یا دارونما (۱۲ نفر) را به مدت ۷ روز مصرف کردند. آزمودنی ها پس از این دوره، آزمون ورزشی را اجرا کردند (۶ ست تا سقف ۱۰ تکرار اسکات با شدت ۸۰ درصد یک تکرار حداکثر). خونگیری در روز اول مکمل باری و پس از دوره بارگیری مکمل در روز آزمون ورزشی (قبل از ورزش، بلافاصله پس از ورزش و ۱۵ و ۳۰ دقیقه پس از ورزش) جهت اندازه گیری غلظت هورمون های رشد و تستوسترون انجام شد.
یافته ها: در گروه کراتین، افزایش معنی داری در تعداد تکرار (۱۲±۷۲) و حجم فعالیت ورزشی (۱۸±۱۵۶۹۱) نسبت به گروه دارونما در ست پنجم مشاهده شد. هورمون رشد در زمان های ۱۵ و ۳۰ دقیقه پس از ورزش در گروه کراتین نسبت به قبل از فعالیت بالاتر بود به ترتیب (۶۱±۱۸ ng/ml) و (۳۶±۱۹ ng/ml). غلظت تستوسترون ۱۵ دقیقه پس از ورزش در گروه کراتین نسبت به قبل از فعالیت و گروه دارونما بالاتر بود (pmol/L 69.1±۱۹۲).
نتیجه گیری: مکمل کراتین می تواند با افزایش تعداد تکرار و حجم کار موجب بهبود عملکرد ورزشی شود. با افزایش حجم کار، غلظت هورمون رشد و تستوسترون افزایش می یابد که این موضوع نشان می دهد مکمل کراتین، واکنش هورمون های آنابولیکی را تغییر می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.