مقاله بررسی ارتباط کمردرد با عوامل روانی – اجتماعی و استرس های روانشناختی شغلی در پرستاران بیمارستان های شهر آمل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط کمردرد با عوامل روانی – اجتماعی و استرس های روانشناختی شغلی در پرستاران بیمارستان های شهر آمل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط کمردرد با عوامل روانی – اجتماعی و استرس های روانشناختی شغلی در پرستاران بیمارستان های شهر آمل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط کمردرد با عوامل روانی – اجتماعی و استرس های روانشناختی شغلی در پرستاران بیمارستان های شهر آمل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط کمردرد با عوامل روانی – اجتماعی و استرس های روانشناختی شغلی در پرستاران بیمارستان های شهر آمل :

مقاله بررسی ارتباط کمردرد با عوامل روانی – اجتماعی و استرس های روانشناختی شغلی در پرستاران بیمارستان های شهر آمل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانش و تندرستی از صفحه ۲۷ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: بررسی ارتباط کمردرد با عوامل روانی – اجتماعی و استرس های روانشناختی شغلی در پرستاران بیمارستان های شهر آمل
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کمردرد
مقاله عوامل روانی اجتماعی
مقاله استرس های روانشناختی
مقاله پرستاران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: پرستاران به عنوان یک گروه پرخطر برای ابتلا به کمردرد شغلی شناخته شده اند. این پژوهش به منظور تعیین ارتباط کمردرد با عوامل روانی – اجتماعی و استرس های روانشناختی شغلی در پرستاران بیمارستان های شهر آمل انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه تحلیلی ۴۰۰ نفر از پرستاران شاغل در بیمارستان های شهر آمل پرسش نامه ای شامل ۳ قسمت اطلاعات دموگرافیک، استرس های روانی – اجتماعی مرتبط با کار و استرس های روانشناختی مرتبط با کار را تکمیل نمودند. نتایج به صورت نسبت شانس خام و تطبیق شده و فاصله اطمینان %۹۵ بیان گردید.
نتایج: ۳۲۴ نفر (%۸۱) پرستاران شرکت کننده طی یک سال گذشته حداقل یک بار کمردرد را تجربه کرده اند. میانگین سنی شرکت کنندگان ۳۲۴±۶۲ سال، میانگین قد ۱۶۶۷±۸۷ سانتی متر و میانگین وزن ۶۷۷±۹۸ کیلوگرم بود. از میان مشخصات فردی زن بودن (OR=2.8)، انجام ورزش منظم (OR=0.4)، افزایش قد به ازای هر سانتی متر (OR=1.06) و افزایش وزن به ازای هر کیلوگرم (OR=1.04) ارتباط معناداری با کمردرد نشان دادند. از میان عوامل روانی – اجتماعی مرتبط با کار مشاهده شد به ازای هر یک درجه افزایش در شدت نارضایتی ارتباط با همکاران احتمال بروز کمردرد %۸۰ بیش تر می شود و از میان عوامل استرس زای شغلی به ازای هر یک درجه افزایش در طیف (همیشه، بیش تر اوقات، بعضی وقت ها، هرگز) عجله در کار احتمال بروز کمردرد %۴۰ کم تر می شود.
نتیجه گیری: کمردرد یکی از جدی ترین مشکلات شغل پرستاری می باشد که با استرس های روانشناختی محیط کار در ارتباط است. بنابراین تعدیل و اصلاح محیط روانی – اجتماعی بیمارستان و آموزش تکنیک های کاهش استرس به منظور پیشگیری یا کاهش عوارض ناشی از کمردرد ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.