مقاله میزان افت تحصیلی و برخی عوامل زمینه ساز آن در دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان افت تحصیلی و برخی عوامل زمینه ساز آن در دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان افت تحصیلی و برخی عوامل زمینه ساز آن در دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان افت تحصیلی و برخی عوامل زمینه ساز آن در دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان افت تحصیلی و برخی عوامل زمینه ساز آن در دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه :

مقاله میزان افت تحصیلی و برخی عوامل زمینه ساز آن در دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در گام های توسعه در آموزش پزشکی از صفحه ۱۴۱ تا ۱۴۶ منتشر شده است.
نام: میزان افت تحصیلی و برخی عوامل زمینه ساز آن در دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افت تحصیلی
مقاله دانشجویان پزشکی
مقاله عوامل خطر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: افت تحصیلی دانشجویان پزشکی از مشکلات مهم آموزشی است که بایستی عوامل موثر در بروز آن شناسایی و تلاش جهت رفع آنها انجام پذیرد. این مطالعه به منظور یافتن عوامل موثر در افت تحصیلی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه طراحی و اجرا شده است.
روش کار: مطالعه حاضر یک بررسی مقطعی توصیفی به روش سرشماری، با استفاده از پرونده تمام دانشجویان پزشکی مقطع بالینی، ورودی سال های ۸۱ ۷۹ بوده، که اطلاعات آن از کارنامه کبیر دانشجویان استخراج و سپس داده ها با استفاده از آزمونt test و کای دو مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. در تمامی آزمون ها سطح معنی داری، کمتر از ۰۵/۰ در نظر گرفته شد.
یافته ها: در مجموع ۱۷۶ پرونده مورد بررسی قرار گرفت. درصد افت تحصیلی در مقطع علوم پایه ۳/۲۳ درصد، فیزیوپاتولوژی ۷/۰ درصد و در مقطع بالینی ۵/۲۶ درصد بوده است. میزان مردودی در آزمون جامع علوم پایه ۵۶/۱۱ درصد و در آزمون پیش کارورزی ۶/۵ درصد بود. در بین عوامل زمینه ساز، عدم حضور در کلاس (p<0.05) و فاصله زیاد بین اخذ دیپلم و قبولی در دانشگاه (p<0.05) با افت تحصیلی رابطه معنی دار نشان دادند.
نتیجه گیری: با توجه به اینکه حدود نیمی از دانشجویان در حداقل یک واحد درسی افت را تجربه می نمایند، لازم است جهت ارتقای کیفیت آموزش، مساله تاثیرگذار بر افت تحصیلی جدی گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.