ارزیابی سه محیط غنی کننده و شش محیط انتخابی جامد برای جداسازی و تشخیص سالمونلا از مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی سه محیط غنی کننده و شش محیط انتخابی جامد برای جداسازی و تشخیص سالمونلا از مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی سه محیط غنی کننده و شش محیط انتخابی جامد برای جداسازی و تشخیص سالمونلا از مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی سه محیط غنی کننده و شش محیط انتخابی جامد برای جداسازی و تشخیص سالمونلا از مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی سه محیط غنی کننده و شش محیط انتخابی جامد برای جداسازی و تشخیص سالمونلا از مواد غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: سالمونلا یک پاتوژن روده ای مهم در آب و غذا می باشد و با توجه به اهمیت سالمونلا در بیماریهای منتقله از غذا، تشخیص دقیق و سریع آن از اهمیت خاصی برخوردار است. این تحقیق با هدف بهینه سازی روشهای متداول در جداسازی سالمونلا از مواد غذایی انجام شد.روش بررسی: تعداد ۱۰۰ نمونه ماده غذایی مختلف به صورت تصادفی تهیه و جهت غنی سازی اولیه، در Peptone Water به مدت ۲۴ ساعت در ۳۷ درجه سانتی گراد انکویه گردید. سپس از ۳ محیط راپاپورت – واسیلیادیس براث (RV) و تتراتیونات براث (TT) در ۴۲ درجه سانتی گراد و سلنیت سیستیین براث (SC) در ۳۷ درجه سانتی گراد جهت غنی سازی ثانویه سالمونلا استفاده شد و پس از ۲۴ ساعت از هر روش بر روی ۶ محیط کروم آگار (Chrom Agar)، رامباخ آگار (RA)، گزیلوز – لیزین – دزوکسی کولات آگار (XLD)، هکتون انتریک آگار (HE)، سالمونلا – شیگلا آگار (SS)، بریلیانت گرین آگار (BG) تلقیح نموده و در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴-۱۸ ساعت نگهداری شدند. ۵-۳ پرگنه مشکوک از هر یک از محیط های فوق جهت انجام تستهای بیوشیمیایی در محیط های افتراقی انتخاب شدند.یافته ها: پس از انجام آزمایشات فوق در مجموع ۸% نمونه ها آلوده به سالمونلا بود که از این نسبت به دست آمده ۵۷.۴% نمونه های مثبت با استفاده از RV براث، ۲۷.۷% نمونه های مثبت با استفاده از SC براث و ۱۴.۹% نمونه های مثبت با استفاده از TT براث به عنوان غنی کننده جدا شدند. بالاترین میزان جداسازی توسط محیط کشت RA آگار با ۲۷.۷% بدست آمد و پایین ترین میزان جداسازی توسط محیط کشت BG با ۶.۴% بدست آمد.نتیجه گیری: نتایج ما نشان می دهد که محیط کشت RA در مقایسه با پنج محیط کشت دیگر یک محیط با قدرت انتخابی و افتراقی بالا می باشد. همچنین غنی کننده RV براث غنی کننده مناسبی برای احیای رشد سالمونلا در مواد غذایی می باشد.

کلید واژه: سالمونلا، بیماریهای منتقله از غذا، جداسازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.