مقاله تاثیر ویژگی های خاک در نوع سازوکار ایجاد خندق و مرفولوژی آن در منطقه گناوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ویژگی های خاک در نوع سازوکار ایجاد خندق و مرفولوژی آن در منطقه گناوه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ویژگی های خاک در نوع سازوکار ایجاد خندق و مرفولوژی آن در منطقه گناوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ویژگی های خاک در نوع سازوکار ایجاد خندق و مرفولوژی آن در منطقه گناوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ویژگی های خاک در نوع سازوکار ایجاد خندق و مرفولوژی آن در منطقه گناوه :

مقاله تاثیر ویژگی های خاک در نوع سازوکار ایجاد خندق و مرفولوژی آن در منطقه گناوه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۴۵۹ تا ۴۷۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر ویژگی های خاک در نوع سازوکار ایجاد خندق و مرفولوژی آن در منطقه گناوه
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرسایش خندقی
مقاله سازوکار
مقاله مرفولوژی مقطع
مقاله ژئومرفولوژی
مقاله ویژگی های خاک و گناوه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
خندق ها به دلیل اتصال نقاط بالا دست حوزه آبخیز به مناطق پایین دست و فراهم آوردن امکان انتقال رسوب و آلاینده ها، قطع راه های ارتباطی و زیان های مالی فراوان برای اراضی زراعی، منابع طبیعی و تاسیسات زیربنایی اهمیت ویژه ای دارند. در این پژوهش توزیع مکانی خندق های منطقه با بهره گیری از عکس های هوایی ۱:۴۰۰۰۰ و بازدیدهای میدانی، بررسی نقشه های پایه و تهیه نقشه پراکنش خندق ها با مقیاس ۱:۲۵۰۰۰۰ انجام شد. نتایج بدست آمده از بررسی ویژگی های منطقه بیانگر آن است که منطقه بیشتر از نوع سنگ های رسوبی و متشکل از مارن سیلتی، ماسه سنگ و لای سنگ متعلق به سازندهای: آغاجاری (بخش لهبری)، گنگلومرای بختیاری و سازند کواترنری تشکیل شده است. همچنین بیشتر حضور خندق ها در اراضی با کاربری کشاورزی و گروه خاک دشت های دامنه ای با خاک (رگولیت) عمیق و بافت متوسط و شوری کم تا زیاد می باشد. با توجه به اینکه همه خندق ها در اراضی با سازند کواترنر واقع و از سوی دیگر اقلیم منطقه نیز به طور یکسان برای همه آنها اثر می کند لذا تفاوت موجود در مرفولوژی خندق ها اعم از مقطع عرضی (U و V) و همچنین پلان آنها می تواند معلولی از عامل های زمینی باشد. عمق خندق ها در کاربری مرتع حدود نصف کاربری دیمزار است و نشان دهنده این است که خندق های این کاربری حجم خاک کمتری را نسبت به دو کاربری دیگر دچار فرسایش کرده اند. این تفاوت می تواند به دلیل کمتر بودن تولید رواناب در اراضی مرتعی نسبت به اراضی کشاورزی است. نتایج مقایسه آماری بین خاک خندق هایU و V شکل بیانگر تفاوت معنی دار بین ویژگی هایی مانند میزان کلر، شوری، اسیدیته، سدیم، SAR است. تفاوت بالا هم در کل نیمرخ خاک و هم بین افق های سطحی و زیر سطحی دیده می شود. همچنین بررسی رابطه همبستگی بین مجموعه ویژگی های خاک و متغییرهای مرفولوژیگ با کلاس شدت فرسایش خندقی مبین معنی داری مشخصه های شن و سیلت، مجموع کلسیم و منیزیم، میزان سدیم و گچ و متغییرهای شیب زمین، عمق خندق، طول و عرض است. لازم به یادآوری است که مراحل تشکیل خندق و تکامل آن در مناطقی که دارای وسعت زیاد می باشند تابعی از عامل های مختلف می باشد. این عامل های هر کدام به گونه ای در این رخداد موثر می باشند و شاید تنها نتوان به یک عامل مشخص اشاره نمود. آنچه مسلم است با تبدیل غیر اصولی مرتع به مزارع دیم و کاهش آستانه های پستی و بلندی و زمینی خطر شدت فرسایش خندقی تشدید می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.