تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۲۰

در این تحقیق اثر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح از پروتئین بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی شد. بدین منظور از ماهیانی با میانگین وزن اولیه ۶۰±۰.۵۵ گرم استفاده شد. پرورش ماهی در مخازن ۱۰۰۰ لیتری که با ۵۰۰ لیتر آب پر شده بود، به مدت ۶۰ روز انجام پذیرفت. آزمایش به روش فاکتوریل دو عامله با ۲ سطح پروتئین (۴۰ و ۴۵%) و ۴ نسبت کربوهیدرات به چربی (۱.۵, ۱, ۰.۵ و ۲) در سه تکرار و به صورت طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. مقدار انرژی جیره ها تقریبا ثابت و معادل ۴۰۰۰ Kcal/Kg در نظر گرفته شد. غذای مصرفی روزانه بر اساس دو درصد از وزن توده زنده هر حوضچه دو مرتبه در روز به مصرف رسید. وزن توده زنده حوضچه ها هر ۱۴ روز یک بار طی عمل زیست سنجی تعیین و شاخص های رشد محاسبه شدند. نتایج حاصله نشان داد که با افزایش مقدار پروتئین، بین تیمارها از نظر شاخص های رشد تفاوت معنی داری نبوده است (p³۰.۰۵) و شاخص های رشد (افزایش وزن بدن، کارایی پروتئین و ضریب رشد ویژه) با زیاد شدن پروتئین افزایش پیدا نکردند. ضریب تبدیل غذایی و شاخص قیمت نیز در سطح پروتئین کمتر (۴۰ درصد) وضعیت بهتری داشتند. از طرفی با افزایش نسبت کربوهیدرات به چربی (افزایش کربوهیدرات و کاهش چربی) نیز بین تیمارها از نظر شاخص های رشد تفاوت معنی داری دیده نشد (p³۰.۰۵)، ولی در مجموع در نسبت کربوهیدرات به چربی ۰.۵ وضعیت بهتر بوده است. نتایج این تحقیق نشان داد که سطوح پروتئینی کمتر (۴۰%) و نسبت کربوهیدرات به چربی ۰.۵ بدون اینکه اثر منفی روی ترکیبات بدن و عملکرد کبد داشته باشند، بهترین حالت را از نظر عملکرد رشد ایجادکردند.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، تغذیه، پروتئین، نسبت کربوهیدرات به چربی، عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و شاخص هپاتو سوماتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.