بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۲

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که برای جلوگیری یا به تاخیر انداختن فساد اکسیداتیدو، طی انبارداری به مواد چرب افزوده می شوند. در این پروژه تاثیر اسید سیتریک برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه بررسی شد. بدین منظور نمونه ها در دو تیمار اسید سیتریک به غلظت ۱.۵ و ۳ درصد به مدت ۶۰ دقیقه غوطه ور شدند. نمونه شاهد بدون غوطه وری در مواد آنتی اکسیدان بسته بندی شد. آزمایش های اندیس پراکسید PV، مواد ازته فرار TVN، شمارش کلی میکروبی (میکروب های هوازی مزوفیل) TC و ارزیابی حسی طی چهار ماه و در دو تکرار انجام گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده، کمترین مقدار پراکسید، TVN و بار میکروبی به ترتیب ۱۹.۷, ۸.۴ meq/1000g میلی گرم درصد و ۱.۵´۱۰۳ کولونی در گرم بود که همگی مربوط به تیمار اسید سیتریک ۳ درصد (C2) می باشند، همچنین تیمار شاهد بیشترین مقدار PV, TVN و بار میکروبی را داشت، اما از نظر آماری تفاوت ها معنی دار نبود. در آزمایش ارزیابی حسی تیمار حاوی اسید سیتریک از درجه مقبولیت بیشتری برخوردار بود.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، اسید سیتریک، قزل آلا و اندیس پراکسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.