استفاده از آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز برای شناسایی پایه های مقاوم به سرما در گونه راش ایرانی (Fagus orientalis Lipsky)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز برای شناسایی پایه های مقاوم به سرما در گونه راش ایرانی (Fagus orientalis Lipsky) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز برای شناسایی پایه های مقاوم به سرما در گونه راش ایرانی (Fagus orientalis Lipsky)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز برای شناسایی پایه های مقاوم به سرما در گونه راش ایرانی (Fagus orientalis Lipsky)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز برای شناسایی پایه های مقاوم به سرما در گونه راش ایرانی (Fagus orientalis Lipsky) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۳

راش ایرانی (Fagus orientalis Lipsky) یکی از مهم ترین عناصر اصلی جنگل های شمال کشور محسوب می شود. این گونه هم از نظر سطح و هم از نظر حجم درصد زیادی از جنگل های شمال ایران را به خود اختصاص داده است، از این رو حفظ و بقای این گونه اهمیت بسیاری دارد. یکی از راه های حفظ و احیای این گونه، شناخت پایه هایی است که به تنش های مختلف محیطی از جمله سرمای دیررس و زودرس مقاوم باشند. آنزیم ها حساس ترین عامل تغییرات فیزیولوژیک، در گیاهان تحت تنش های محیطی محسوب می شوند. در این پژوهش به این منظور تغییرات فصلی کمی و کیفی آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز سرشاخه های ۹۰ پایه درخت راش در هفت ماه از سال و در سه ارتفاع (۱۱۰۰، ۱۵۰۰ و ۱۹۰۰ متر از سطح دریا) اندازه گیری و مقایسه (آزمون دانکن) شد. تحقیقات کمی آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتر و مطالعات کیفی پراکسیداز به روش PAGE (پلی اکریل آمید ژل الکتروفورز) انجام شد. نتایج نشان داد که فعالیت کمی آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز و نیز باندهای ایزوآنزیمی پراکسیداز در ماه های سرد بیشتر از ماه های گرم سال بود. در فروردین ماه فعالیت کمی کاتالاز در ارتفاع زیاد بیشتر از ارتفاعات کم بود، اما تعداد جایگاه های ایزوآنزیمی پراکسیداز ارتفاعات کم برای مقابله با تنش سرمای دیررس بیشتر از ارتفاع زیادبود. در شهریور ماه نیز میزان کمی و تعداد جایگاه های ایزوآنزیمی به علت مقابله با سرمای زودرس در ارتفاعات زیاد به طور معنی داری بیشتر از ارتفاع کم بود. این تحقیق بار دیگر نقش دو آنزیم پراکسیداز و کاتالاز را در فیزیولوژی تنش بخصوص پدیده سرما ثابت کرد.

کلید واژه: پراکسیداز، کاتالاز، سرما و راش ایرانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.