بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال ۱۳۸۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال ۱۳۸۴ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال ۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال ۱۳۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۰

خرما، یکی از محصولات مهم و استراتژیک کشور ما، ایران است. آلودگی میکروبی خرما، یکی از عوامل مهم ضایعات این محصول است. در این تحقیق، بر روی واریته غالب منطقه خوزستان که رقم استعمران یا سایر می باشد، مطالعاتی صورت گرفته و میزان بار میکروبی آن از نظرشمارش کلی، کپک و مخمر و کلیفرم مورد بررسی قرار گرفتهدف از این طرح، بررسی بار میکروبی خرمای رقم استعمران در مدت زمان ۶ ماه نگهداری در دو درجه حرارت محیط (۲۵ درجه سانتیگراد) و دمای یخچال (۴ درجه سانتیگراد) بود. نمونه ها پس از برداشت به طور تصادفی از ده درخت و بسته بندی در ظروف پلاستیکی از ابتدای مهرماه تا پایان اسفند ماه، در هر ماه به صورت سه بار تکرار مورد آنالیز میکروبی قرار گرفتند.نمونه های خرما با استومکر همگن شده و با سرم فیزیولوژی رقیق سازی صورت گرفت. از محیط های کشت استاندارد پلیت کانت آگار، سابرود دکستروز آگاروویولت ردبایل آگاربه ترتیب برای شمارش کلی باکتری، کپک و مخمر و کلیفرم استفاده گردید.نتایج بدست آمده حاکی از آن است که نگهداری نمونه ها در دمای یخچال، اثر بازدارندگی بر رشد میکروبها دارد و روند بار میکروبی بویژه کپک و مخمر در طی ۶ ماه نگهداری در دمای محیط حالت افزایش و در دمای یخچال حالت کاهش داشته است در مورد کپک و مخمر در دمای محیط لگاریتم آن از ۳.۶۳ به ۵.۳۲ افزایش و در دمای یخچال از ۵.۳۶ به ۳ کاهش یافت. در مورد شمارش کلی باکتریها و کلیفرم ها در دو دمای محیط و یخچال روند منظم و یکسانی مشاهده نشد.با توجه به نتایج بدست آمده در این پژوهش، بهترین شرایط نگهداری میوه خرما، نگهداری در دمای یخچال است که این دما اثر بازدارندگی و کاهش بر رشد میکروبی داشته است.

کلید واژه: خرما، بار میکروبی، کپک و مخمر، انبارداری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.