شیوع بیماری حاد کوهستان در میهمانان اقامتی هتل توچال (ارتفاع ۳۵۴۵ متر) و علایم و نشانه های آن: یک مطالعه مقطعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع بیماری حاد کوهستان در میهمانان اقامتی هتل توچال (ارتفاع ۳۵۴۵ متر) و علایم و نشانه های آن: یک مطالعه مقطعی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع بیماری حاد کوهستان در میهمانان اقامتی هتل توچال (ارتفاع ۳۵۴۵ متر) و علایم و نشانه های آن: یک مطالعه مقطعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع بیماری حاد کوهستان در میهمانان اقامتی هتل توچال (ارتفاع ۳۵۴۵ متر) و علایم و نشانه های آن: یک مطالعه مقطعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع بیماری حاد کوهستان در میهمانان اقامتی هتل توچال (ارتفاع ۳۵۴۵ متر) و علایم و نشانه های آن: یک مطالعه مقطعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: بیماری های ارتفاع و در راس آنها بیماری حاد کوهستان (AMS) یکی از مشکلات شایع کوهنوردان حرفه ای و تفریحی است که در صورت عدم تشخیص صحیح ممکن است به عوارض مرگباری بی انجامد. با توجه به وجود قلل مرتفع متعدد و رواج ورزش کوه نوردی در کشورمان در یک مطالعه مقطعی بر آن شدیم تا شیوع بیماری حاد کوهستان را در میهمانان هتل توچال در زمستان ۱۳۸۴ مورد بررسی قرار دهیم.روش بررسی: جمعیت مورد مطالعه میهمانان اقامتی هتل توچال بودند که با تله کابین جهت اقامت شبانه به هتل مراجعه کردند. برای افرادی که در زمان اقامت، سردرد و یا هر یک از علایم بیماری را داشتند، پرسش نامه هایی شامل مشخصات فردی و عوامل خطرساز و نیز علایم بیماری بر اساس معیارهای Lake Louise تکمیل گردید. آمار کلی میهمانان هتل نیز به طور روزانه ثبت می گردید.یافته ها: در مجموع تعداد ۳۲۸ نفر در مدت مطالعه در هتل اقامت داشتند که ۴۷ نفر (۳/۱۴%) به دلیل سردرد در مدت اقامت به درمانگاه مراجعه کردند و در این بین ۳۴ نفر (۴/۱۰% مهمانان هتل) (۷/۱۳% – ۱/۷% با حدود اطمینان ۹۵%) مبتلا به AMS بودند سردرد همراه با سرگیجه و یا بی خوابی با بالاترین ارزش پیشگویی کننده ابتلا همراه بودند. سردرد مبهم نیز نسبت به سایر انواع ارزش پیشگویی کننده بالاتری داشت.نتیجه گیری: علی رغم ارتفاع بیش از ۳۰۰۰ متر قله توچال و همچنین استفاده از تله کابین و سرعت به نسبت بیشتر صعود، شیوع بیماری بیشتر از صعود پیاده به ارتفاعات مشابه در مطالعات دیگر نیست. انجام پژوهش های بیشتر در این حوزه ضروری است.

کلید واژه: بیماری ارتفاع، اسکی، قله توچال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.