ارزش تشخیصی MSCT-آنژیوگرافی با تکنولوژی ۶۴Slice در مقایسه با آنژیوگرافی مرسوم در شناسایی بیماری شریان کرونری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزش تشخیصی MSCT-آنژیوگرافی با تکنولوژی ۶۴Slice در مقایسه با آنژیوگرافی مرسوم در شناسایی بیماری شریان کرونری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزش تشخیصی MSCT-آنژیوگرافی با تکنولوژی ۶۴Slice در مقایسه با آنژیوگرافی مرسوم در شناسایی بیماری شریان کرونری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزش تشخیصی MSCT-آنژیوگرافی با تکنولوژی ۶۴Slice در مقایسه با آنژیوگرافی مرسوم در شناسایی بیماری شریان کرونری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزش تشخیصی MSCT-آنژیوگرافی با تکنولوژی ۶۴Slice در مقایسه با آنژیوگرافی مرسوم در شناسایی بیماری شریان کرونری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: توموگرافی چند برشی کامپیوتری (MSCT) یک روش غیرتهاجمی در تشخیص بیماری شریان کرونری (CAD) است. هدف این مطالعه تحقیق پیرامون ارزش تشخیصی ۶۴-slice MSCT در جریان مراجعات روتین در بیماران بدون هرگونه گزینش خاص است.روش بررسی: ۶۴ بیمار با شک به CAD کاندید آنژیوگرافی تحت ارزیابی با هر دو روش ۶۴-MSCTو آنژیوگرافی کمی کرونری (QCA) قرار گرفتند. سیستم (Somatom Sensation 64, Siemens ) CT با تعداد ۶۴ برش در هر چرخش gantry و با رزولوشن فضایی ۴/۰×۴/۰×۴/۰ میلی متر و زمان چرخش معادل ۳۷۰ میلی ثانیه بود. متوسط فاصله زمانی بین انجام MSCT وQCA ، ۳.۹±۷.۲ روز بود. حساسیت، ویژگی، دقت تشخیصی، ارزش تشخیصی مثبت (PPV) و ارزش تشخیصی منفی (NPV) برای ۶۴-MSCT در تشخیص یا رد CAD (بنا به تعریف، وجود تنگی بیش از ۵۰% در یک یا بیش از یک سگمان کرونری) هم با آنالیز بر پایه بیمار و هم با آنالیز بر پایه سگمان مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: CT 61آنژیوگرام از مجموع ۶۴ مورد (۹۵%) کیفیت تشخیصی قابل قبول داشت QCA .بیماری کرونری را در ۶۴% موارد (۶۱/۳۹) نشان داد و در مابقی موارد بیماری قابل توجه را نشان نداده یا یافته های نرمال داشت. حساسیت، ویژگی، دقت، PPV، NPV برای۶۴-MSCT بر حسب آنالیز بر پایه بیمار به ترتیب عبارت بود از ۹۲%، ۸۶%، ۹۰%، ۹۲% و ۹۶%. با آنالیز بر پایه سگمان، از مجموع ۷۹۱ سگمان، تعداد ۶۹۵ سگمان (۸۸%) قابل ارزیابی با روش ۶۴-MSCT بود و پارامترهای حساسیت، ویژگی، دقت، PPV، NPVبرای۶۴-MSCT با آنالیز بر پایه سگمان در تعیین تنگی های بیش از ۵۰% عبارت بود از: ۸۰%، ۹۲%، ۹۰%، ۶۵% و ۹۶%.نتیجه گیری: در مطالعه حاضر، ۶۴-MSCT یک ارزش تشخیصی بالا هم بر پایه بیمار و هم بر پایه سگمان نشان داد. این یافته ها نقش ۶۴-MSCTرا در به کارگیری جهت تعیین میزان خطر در تشخیص CAD به عنوان یک شیوه تشخیصی غیرتهاجمی مطرح کرده و مورد تاکید قرار می دهد.

کلید واژه: بیماری شریان کرونری (CAD)، ارزش تشخیصی، ۶۴slice MSCT

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.