تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

به منظور تعیین اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف دوره رسانیدن پنیر بر روی توسعه عطر و طعم و بافت آن و مطلوبیت آن برای مصرف کننده و نیز انتخاب بهترین شرایط رسانیدن برای پنیر، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار بر روی ۴ نوع پنیر با شرایط رسیدگی متفاوت، شامل: پنیر سنتی =A دو هفته در دمای ۱۶ درجه سانتی گراد و یک ماه در دمای ۴ درجه سانتی گراد – پنیر سنتی =B یک هفته در دمای محیط ۲۲ درجه سانتی گراد و یک ماه در دمای ۴ درجه سانتی گراد – پنیر =UF-C یک روز در دمای ۲۲ درجه سانتی گراد و ۱۰ روز در دمای ۱۸ درجه سانتی گراد و دو هفته در دمای ۴ درجه سانتی گراد – پنیر =UF-D یک روز در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و ۴ روز در دمای ۴ درجه سانتی گراد، اجرا گردید. خصوصیات شیمیایی از قبیل میزان درصد NPN/ TN و ADV (mg KOH/g fat) و همچنین پذیرش کلی نمونه ها در زمانهای مختلف نگهداری )در فواصل زمانی یکسان( پنیرهای تولیدی، اندازه گیری و آنالیز آماری شد. رابطه بین متغیرهای اندازه گیری شده با استفاده از رگرسیون های دو متغیره مطالعه شد و جهت بهینه سازی خصوصیات بر اساس امتیاز پذیرش کلی، از نمودار سه بعدی استفاده شد. نتایج آزمایشات نشان داد که پنیر سنتی A و پنیر UF-D به ترتیب، بیشترین و کمترین مقادیر درصد NPN/ TN و ADV و پذیرش کلی را دارا بودند. تاثیر افزایش درصد NPN/ TN و ADV بر افزایش خصوصیات حسی و پذیرش کلی پنیرها تنها در مورد پنیر UF-D معنی دار نبود و افزایش پذیرش کلی در بقیه پنیرها در دو هفته اول، بیشترین مقدار را از خود نشان داد. در مقایسه بین پنیرهای سنتی و UF در شرایط دمایی و زمانی یکسان، پنیرهای سنتی دارای مقدار درصد NPN/ TN بیشتر و پنیرهای UF دارای مقدار ADV بیشتری بودند. نتایج مدلسازی و کمی کردن روابط بین متغیرها حاکی از آن بود که تاثیر افزایش مقادیر ADV )لیپولیز( در شدت فرآیند رسانیدن پنیر و افزایش پذیرش کلی، بیشتر از افزایش درصد NPN/ TN )پروتیولیز( بود و در نهایت، در بین چهار نوع پنیر در زمان عرضه به بازار، شرایط بهینه رسانیدن، شرایط رسانیدن پنیر سنتی B بدست آمد.

کلید واژه: پنیر سفید، پروتئولیز، لیپولیز، خواص ارگانولپتیک، رسیدن پنیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.