مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند گونه گیاهی بومی مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند گونه گیاهی بومی مازندران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند گونه گیاهی بومی مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند گونه گیاهی بومی مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند گونه گیاهی بومی مازندران :

مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند گونه گیاهی بومی مازندران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در گیاهان دارویی از صفحه ۱۷۷ تا ۱۸۳ منتشر شده است.
نام: بررسی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند گونه گیاهی بومی مازندران
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترکیبات فنلی
مقاله فعالیت آنتی اکسیدان
مقاله فلاونوئید
مقاله DPPH

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنلی (اسیدهای فنلی، فلاونوئیدها و تانن ها) هستند که مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار می آیند. آنتی اکسیدان های موجود در رژیم غذایی به لحاظ محافظت بدن در مقابل استرس اکسیداتیو و حفظ سلامت حایز اهمیت هستند.
هدف: در این مطالعه میزان فلاونوئیدهای تام، فنل های تام و فعالیت آنتی اکسیدانی هفت گونه از گیاهان بومی مازندران بررسی و نتایج به دست آمده با گیاه رزماری مقایسه شدند.
روش بررسی: از برگ های خشک گونه های مختلف، عصاره متانلی تهیه شد. سنجش میزان فنل ها و فلاونوئیدهای تام به روش اسپکترومتری صورت گرفت و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با استفاده از رادیکال آزادDPPH اندازه گیری شد.
نتایج: نتایج به دست آمده نشان دادند که در میان این گونه ها میزان فنل های تام بین ۳۸۲۷-۵۸۴۵ mgGAEg، میزان فلاونوئید تام بین ۲۵.۵-۱۸۲.۲۳ mgQUEgو ۵۲۵۵-۴۸۹۹۷ mgml متغییر بودند. در این میان گیاهMarrubium vulgare بالاترین فعالیت آنتی اکسیدان و بیشترین میزان فنل ها را نشان داد و گیاه Mentha spicata کمترین فعالیت آنتی اکسیدان و کمترین میزان ترکیبات فنلی را نشان داد.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه به خوبی نشان می دهند که فعالیت آنتی اکسیدانی این گیاهان با میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدهای تام رابطه مستقیم دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.