اثر غلظت های مختلف زرده تخم مرغ بر قابلیت تحرک و زنده مانی، اسپرم بز مرخز پس از انجماد و یخ گشایی (گزارش کوتاه علمی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر غلظت های مختلف زرده تخم مرغ بر قابلیت تحرک و زنده مانی، اسپرم بز مرخز پس از انجماد و یخ گشایی (گزارش کوتاه علمی) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر غلظت های مختلف زرده تخم مرغ بر قابلیت تحرک و زنده مانی، اسپرم بز مرخز پس از انجماد و یخ گشایی (گزارش کوتاه علمی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت های مختلف زرده تخم مرغ بر قابلیت تحرک و زنده مانی، اسپرم بز مرخز پس از انجماد و یخ گشایی (گزارش کوتاه علمی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر غلظت های مختلف زرده تخم مرغ بر قابلیت تحرک و زنده مانی، اسپرم بز مرخز پس از انجماد و یخ گشایی (گزارش کوتاه علمی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۵

این پژوهش با هدف بررسی تاثیر غلظت های مختلف زرده تخم مرغ (۵/۲، ۵، ۵/۷، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد) همراه با رقیق کننده تریس در فصل تولیدمثلی بر زنده مانی، تحرک و جنبایی پیش رونده اسپرم بز مرخز پس از فرآیند انجماد- یخ گشایی انجام پذیرفت. نمونه های منی از ۵ بز نر مرخز هفته ای دو بار، به مدت ۷ هفته جمع آوری و هر بار بلافاصله برای پارامترهایی همچون تحرک و غلظت ارزیابی شدند. منی با رقیق کننده (تریس، سیتریک اسید و فروکتوز) به همراه غلظت های مختلف زرده تخم مرغ رقیق و تا ۵ درجه سانتی گراد سرد، سپس در بخار ازت، منجمد و در تانک حاوی نیتروژن مایع ذخیره شدند. یخ گشایی پایوت ها در حمام آب گرم ۳۷ درجه سانتی گراد و در طی ۳۰ ثانیه انجام گرفت. نتایج به دست آمده از غلظت های مختلف زرده تخم مرغ (۵/۲، ۵، ۵/۷، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد)، برای زنده مانی به ترتیب ۴۸/۵۷، ۱۷/۶۰، ۲۱/۵۵، ۹۱/۵۴، ۷۴/۵۳ و ۵۳/۴۹ درصد، برای تحرک اسپرم به ترتیب ۹۲/۵۲، ۷۱/۵۵، ۷۸/۵۰، ۸۵/۴۹، ۲۱/۴۹ و ۳۵/۴۵ درصد و برای جنبایی پیش رونده به ترتیب ۲۱/۳۹، ۲۸/۴۲، ۸۵/۳۷، ۳۶، ۳۷ و ۴۲/۳۲ درصد بود. بیشترین و کمترین زنده مانی، تحرک و جنبایی پیش رونده به ترتیب با غلظت های ۵ و ۲۰ درصد زرده تخم مرغ حاصل شد. نتایج این پژوهش نشان داد با افزایش غلظت زرده تخم مرغ، تحرک و زنده مانی اسپرم به طور معنی داری کاهش می یابد (P<0.05)، بنابراین استفاده از رقیق کننده های تریس حاوی ۵ درصد زرده تخم مرغ برای انجماد و حفاظت اسپرماتوزوای بز مرخز در طول فصل تولیدمثلی می تواند مناسب باشد.

کلید واژه: اسپرم، انجماد، بز مرخز، زرده تخم مرغ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.