بررسی جذب رطوبت و تغییرات خواص فیزیکی ارقام برنج در فرآیند خیساندن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جذب رطوبت و تغییرات خواص فیزیکی ارقام برنج در فرآیند خیساندن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جذب رطوبت و تغییرات خواص فیزیکی ارقام برنج در فرآیند خیساندن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جذب رطوبت و تغییرات خواص فیزیکی ارقام برنج در فرآیند خیساندن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جذب رطوبت و تغییرات خواص فیزیکی ارقام برنج در فرآیند خیساندن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق رفتار جذب آب سه رقم برنج فجر، شفق و ندا در ۶ دمای مختلف (۲۵، ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد) با در نظر گرفتن تغییرات وزن در طول زمان بررسی شد. خصوصیات فیزیکی (ابعاد، میانگین قطر هندسی و ضریب کرویت)، دانسیته توده ای، دانسیته دانه ای و میزان تخلخل ارقام مختلف برنج نیز به صورت تابعی از درجه حرارت در محدوده دمای ۷۰-۲۵ درجه سانتی گراد تعیین گردید. نتایج این تحقیق نشان داد درجه حرارت عامل مهمی در فرآیند خیساندن برنج می باشد به گونه ای که هرچه درجه حرارت خیساندن بیشتر باشد زمان فرآیند کوتاه تر می شود. دماهای بالاتر منجر به نرم شدن و انبساط دانه می گردد. سرعت جذب آب در مراحل اولیه شدید بوده و به تدریج کندتر شده و در نهایت به سمت رطوبت تعادلی یا اشباع پیش می رود. خصوصیات فیزیکی دانه های برنج (طول، عرض، ارتفاع، حجم و ضریب کرویت) تابع فرآیند خیساندن می باشند و دمای خیساندن تاثیر قابل توجهی بر آنها دارند. علاوه بر این روابط ریاضی بین خصوصیات فیزیکی و درجه حرارت فرآیند خیساندن برای ارقام مختلف برنج به دست آمد. دانسیته توده ای، دانسیته دانه ای و میزان تخلخل ارقام مختلف برنج با تغییر دمای خیساندن به صورت غیرخطی تغییر کرد. دانسیته توده ای ارقام مختلف برنج در دمای ۴۰ درجه سانتی گراد به حداقل و در دمای ۷۰ درجه سانتی گراد به حداکثر می رسد. دانسیته توده ای ارقام فجر، ندا و شفق به ترتیب در محدوده ۴/۷۶۸-۹/۷۳۲، ۹/۷۷۷-۴/۷۲۰ و ۷۸۸-۶/۷۰۵ کیلوگرم بر مترمکعب تغییر کرد. دانسیته دانه ای ارقام مختلف برنج در دمای خیساندن ۴۰ درجه سانتی گراد به حداکثر و در ۷۰ درجه سانتی گراد به حداقل می رسد. دانسیته دانه ای ارقام فجر، ندا و شفق به ترتیب در محدوده ۱/۱۲۴۵-۱/۱۲۳۰، ۴/۱۳۶۲-۱/۱۲۸۵ و ۵/۱۳۸۹-۷/۱۲۲۹ کیلوگرم بر مترمکعب تغییر کرد. تغییرات تخلخل در ارقام مختلف برنج تقریبا روند مشابهی دارد و پس از افزایش در دمای ۴۰ درجه سانتی گراد، روند نزولی طی کرده و در دمای ۷۰ درجه سانتی گراد به حداقل می رسد. میزان تخلخل ارقام فجر، ندا و شفق به ترتیب در محدوده ۱/۵۶-۳/۴۳، ۶/۵۱-۷/۴۲ و ۰/۴۴-۴/۴۱ درصد تغییر کرد.

کلید واژه: برنج، خیساندن، جذب آب، خصوصیات فیزیکی، دانسیته، تخلخل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.