روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

این تحقیق به منظور کنسرو کردن میگوهای سفید هندی پرورشی Penaeus indicus ریزی که ارزش صادراتی بالایی ندارند، انجام شد. به این منظور میگوها در دو اندازه متوسط و ریز انتخاب شده و به سه روش، پخت اولیه با آب نمک ۶، ۹ و ۱۲ درصد و در زمان های ۲، ۴ و ۶ دقیقه، پخت اولیه با بخار آب در زمان های ۵ و ۸ دقیقه و پخت اولیه به صورت سرخ کردن در روغن در زمان های ۲ و ۴ دقیقه آماده گردیدند و در دو محیط آب نمک و روغن کنسرو شدند. سپس فرآورده های تولیدی از نظر خصوصیات حسی به دو روش مقایسه چندتایی و هدونیک ارزیابی گردیدند. نتایج حاصل از تست هدونیک نشان داد که کنسرو میگوی ریز سرخ شده به مدت ۲ دقیقه در محیط پرکننده روغن با امتیاز ارزیابی کلی ۶.۴۰، طعم و مزه ۶.۲۰، قوام و بافت ۷.۰۰، بو ۴.۶۰ و رنگ ۵.۰۰ و کنسرو میگوی متوسط سرخ شده به مدت ۴ دقیقه در محیط پرکننده روغن با امتیاز ارزیابی کلی ۶.۶۰، طعم و مزه ۶.۶۰، قوام و بافت ۷.۰۰، بو ۵.۲۰ و رنگ ۵.۲۰ بالاترین مطلوبیت را حایز گردیدند. مقایسه چندتایی تیمارهای تولید شده نیز این انتخاب ها را تایید نمود.

کلید واژه: میگوی سفید هندی پرورشی، شرایط پخت، محیط پرکننده کنسرو، ارزیابی حسی، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.