مقایسه اثر بخشی اومپرازول خوراکی و پانتوپرازول وریدی در بیماران مبتلا به خونریزی گوارشی فوقانی با ریسک بالا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر بخشی اومپرازول خوراکی و پانتوپرازول وریدی در بیماران مبتلا به خونریزی گوارشی فوقانی با ریسک بالا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر بخشی اومپرازول خوراکی و پانتوپرازول وریدی در بیماران مبتلا به خونریزی گوارشی فوقانی با ریسک بالا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر بخشی اومپرازول خوراکی و پانتوپرازول وریدی در بیماران مبتلا به خونریزی گوارشی فوقانی با ریسک بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر بخشی اومپرازول خوراکی و پانتوپرازول وریدی در بیماران مبتلا به خونریزی گوارشی فوقانی با ریسک بالا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: داروهای مهارکننده پمپ پروتون همواره در کنار درمان آندوسکوپی برای بیماران مبتلا به خونریزی گوارش مورد استفاده قرار می گیرند. این داروها به دو صورت خوراکی و وریدی مورد استفاده قرار می گیرند که تفاوت عمده ای در هزینه درمان و راحتی برای بیمار بین این دو روش وجود دارد. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر درمان خوراکی و وریدی در بیماران با ریسک بالا (بیماران با خونریزی فعال، لخته چسبیده و یا وجود رگ بدون خونریزی در زخم) و مقایسه این دو روش می باشد.روش ها: از بیماران مبتلا به خونریزی گوارشی با خطر بالا بعد از درمان آندوسکوپی، به صورت تصادفی ۴۵ بیمار با پانتوپرازول وریدی (۸۰ میلی گرم دوز اولیه، سپس ۸ میلی گرم در ساعت) و ۴۸ بیمار با اومپرازول خوراکی (دوز ۴۰ میلی گرم هر ۱۲ ساعت)، تحت درمان قرار گرفتند. درمان هر دو گروه تا ۴۸ ساعت ادامه یافت.یافته ها: در گروه پانتوپرازول وریدی ۴۵ نفر (متوسط سن ۱۸±۴۵، نسبت مرد به زن ۲۸ به ۱۷ نفر معادل ۶/۱) و در گروه اومپرازول خوراکی ۴۸ نفر (متوسط سن ۱۵±۴۲، نسبت مرد به زن ۳۰ به ۱۸ معادل ۷/۱) بررسی شدند. دو گروه از نظر محل زخم، وجود هلیکو باکتر و نوع علامت خونریزی هماهنگ بودند. در مقایسه نتایج درمان، مقدار خون تزریق شده، مرگ و میر تا یک ماه بعد از ترخیص، نیاز به جراحی و خونریزی مجدد دو گروه تفاوت عمده ای نداشتند.نتیجه گیری: به نظر می رسد که نتایج درمان در دو گروه اومپرازول خوراکی با دوز بالا و پانتوپرازول وریدی معادل یکدیگر است.

کلید واژه: زخم پتیک، اومپرازول، مهارکننده پمپ پروتون، خونریزی گوارش فوقانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.