مقاله تعیین و اولویت بندی پهنه های مناسب پخش سیلاب برای تغذیه قنات ها، چاه ها و چشمه ها در مناطق خشک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز میانکوه یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین و اولویت بندی پهنه های مناسب پخش سیلاب برای تغذیه قنات ها، چاه ها و چشمه ها در مناطق خشک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز میانکوه یزد) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین و اولویت بندی پهنه های مناسب پخش سیلاب برای تغذیه قنات ها، چاه ها و چشمه ها در مناطق خشک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز میانکوه یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و اولویت بندی پهنه های مناسب پخش سیلاب برای تغذیه قنات ها، چاه ها و چشمه ها در مناطق خشک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز میانکوه یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین و اولویت بندی پهنه های مناسب پخش سیلاب برای تغذیه قنات ها، چاه ها و چشمه ها در مناطق خشک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز میانکوه یزد) :

مقاله تعیین و اولویت بندی پهنه های مناسب پخش سیلاب برای تغذیه قنات ها، چاه ها و چشمه ها در مناطق خشک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز میانکوه یزد) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۱۰۶ تا ۱۱۴ منتشر شده است.
نام: تعیین و اولویت بندی پهنه های مناسب پخش سیلاب برای تغذیه قنات ها، چاه ها و چشمه ها در مناطق خشک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز میانکوه یزد)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی چندمعیاره مکانی
مقاله پخش سیلاب
مقاله قنات
مقاله چاه
مقاله چشمه
مقاله حوزه آبخیز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مناطق خشک و نیمه خشک، اگر خشکسالی رخ دهد، اهمیت پخش سیلاب ها و استفاده بهینه از آنها دو چندان می گردد. هدف، تعیین پهنه های مناسب پخش سیلاب برای تقویت آب قنات ها، چاه ها و چشمه ها در مناطق خشک با فنون ارزیابی چند معیاره مکانی GIS برای مقابله با بحران خشکی و خشکسالی است. از این رو، حوزه آبخیز میانکوه در جنوب یزد با مساحت ۶۱۸ کیلومتر مربع، انتخاب شد. در این مطالعه عوامل مکانی اقتصادی همچون نزدیکی به جاده، روستا، قنات، چاه و چشمه در نظر گرفته شد. همچنین عوامل و محدودیت های مکانی طبیعی مثل تراکم پوشش گیاهی، زمین ریخت شناسی ، کاربری اراضی و درجه شیب نیز دخالت داده شد. به طوری که در روش ارزیابی چند معیاره مکانی، عوامل با استفاده از روابط مربوط استانداردسازی بولین و فازی شدند. وزن عوامل نیز با روش رتبه بندی مشخص گردید. در مرحله بعد تلفیق لایه ها با طراحی درخت واره و زبان برنامه نویسی ویژوال در محیط GIS انجام شد که نتیجه آن، نقشه شاخص مرکب با ارزش های فازی (از صفر تا یک) بود. در نتیجه، منطقه مناسب پخش سیلاب با ارزش های نزدیکتر به یک، مساحتی معادل ۱۵۰۲ کیلومتر مربع و هر سه اولویت ۲۴۳ درصد از مساحت حوزه را شامل می شوند. این منطقه هم پوشانی مناسبی با منطقه اجراشده طرح پخش سیلاب داشت؛ بنابراین کاربرد روش مزبور در تشخیص سریع و دقیق پخش سیلاب برای مناطق مشابه در کشور توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.