مقاله اثرهای استفاده از سیلاب های با کیفیت پایین بر آبشویی خاکهای کویری (مطالعه موردی منطقه برآباد – سبزوار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرهای استفاده از سیلاب های با کیفیت پایین بر آبشویی خاکهای کویری (مطالعه موردی منطقه برآباد – سبزوار) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرهای استفاده از سیلاب های با کیفیت پایین بر آبشویی خاکهای کویری (مطالعه موردی منطقه برآباد – سبزوار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرهای استفاده از سیلاب های با کیفیت پایین بر آبشویی خاکهای کویری (مطالعه موردی منطقه برآباد – سبزوار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرهای استفاده از سیلاب های با کیفیت پایین بر آبشویی خاکهای کویری (مطالعه موردی منطقه برآباد – سبزوار) :

مقاله اثرهای استفاده از سیلاب های با کیفیت پایین بر آبشویی خاکهای کویری (مطالعه موردی منطقه برآباد – سبزوار) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۱۲۷ تا ۱۴۸ منتشر شده است.
نام: اثرهای استفاده از سیلاب های با کیفیت پایین بر آبشویی خاکهای کویری (مطالعه موردی منطقه برآباد – سبزوار)
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیابان زدایی
مقاله آبیاری سیلابی
مقاله آبشویی
مقاله شوری خاک
مقاله خراسان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
استفاده از سیلاب های با کیفیت پایین در اراضی بیابانی حاشیه رودخانه کالشور شهرستان سبزوار با هدف اداره بهینه سیلاب های این رودخانه، از سال ۱۳۷۱ در دست انجام است. در این پروژه سیلاب های رودخانه کالشور سبزوار که از کیفیت خوبی برخوردار نیست مورد بهره برداری قرار گرفته و اراضی بوته کاری شده حاشیه آن، آبیاری سیلابی می شوند. هدف از انجام این پژوهش، سنجش کارایی استفاده از سیلاب های با کیفیت پایین، در تغییرات شوری، pH، گچ، مواد آلی و بافت خاک اراضی بیابانی است. برای بررسی تغییرات شوری خاک متاثر از عملیات آبیاری منطقه با سیلاب رودخانه کالشور، نمونه ‏برداری مخلوط خاک از اعماق ۰-۳۰ (مخلوط لایه رسوب و لایه شخم)، ۳۰-۶۰ و ۶۰-۹۰ سانتی متر در ابتدا، ‏وسط و انتهای نوارهای کشت برای سه منطقه ابتدایی، میانی و انتهایی عرصه احیاء شده و نیز نمونه گیری از ‏قطعات شاهد انجام گردید. ‏به این ترتیب، تعداد ۵۱ نمونه خاک به منظور بررسی تعدادی از عاملهای مورد نیاز، برداشت شد. محل نمونه های خاک با انتخاب ۴ ردیف کشت شده از ابتدا تا انتهای عرصه احیاء شده و با احتساب ۴ نمونه در هر ردیف، انجام شد. همچنین تعداد ۳ نمونه خاک از منطقه ‏شاهد (بدون آبگیری شده) نیز تهیه گردید. نمونه ها برای ارزیابی شاخصهای مورد نیاز شوری در آزمایشگاه، با روش تهیه عصاره اشباع مورد آزمایش قرار ‏گرفتند.به طوری که نتایج نشان داد که مقدار EC خاک تقریبا در تمام ردیف های نمونه گیری و در تمام اعماق خاک و pH در تمام نمونه ها، نسبت به شاهد کاهش یافته است. مقدار تغییرات pH خاک در تمامی نمونه ها با افزایش عمق نسبت مستقیم دارد. این بررسی همچنین مشخص کرد که آبیاری سیلابی توانسته است گچ خاک را از محدوده توسعه ریشه حذف و به طبقات پایینی خاک منتقل کند. افزون بر آن، افزایش میزان مواد آلی خاک در بیش از ۷۵% نمونه ها، حکایت از غنی بودن مواد غذایی در سیلاب مورد استفاده دارد. سرانجام، آبیاری سیلابی با افزایش میزان شن در تمامی نوارها در عمق ۰-۳۰ سانتی متری خاک، بافت خاک سنگین منطقه را، به ویژه در منطقه توسعه ریشه بهبود بخشده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.