مقاله مدل بهره برداری پایدار از سفره آب زیرزمینی مشترک میان بهره برداران شهری و کشاورزی با استفاده از نظریه بازیها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل بهره برداری پایدار از سفره آب زیرزمینی مشترک میان بهره برداران شهری و کشاورزی با استفاده از نظریه بازیها دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل بهره برداری پایدار از سفره آب زیرزمینی مشترک میان بهره برداران شهری و کشاورزی با استفاده از نظریه بازیها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل بهره برداری پایدار از سفره آب زیرزمینی مشترک میان بهره برداران شهری و کشاورزی با استفاده از نظریه بازیها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل بهره برداری پایدار از سفره آب زیرزمینی مشترک میان بهره برداران شهری و کشاورزی با استفاده از نظریه بازیها :

مقاله مدل بهره برداری پایدار از سفره آب زیرزمینی مشترک میان بهره برداران شهری و کشاورزی با استفاده از نظریه بازیها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در اقتصاد کشاورزی و توسعه از صفحه ۷۷ تا ۱۰۲ منتشر شده است.
نام: مدل بهره برداری پایدار از سفره آب زیرزمینی مشترک میان بهره برداران شهری و کشاورزی با استفاده از نظریه بازیها
این مقاله دارای ۲۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رفع اختلاف
مقاله بهره برداری پایدار
مقاله نظریه بازیها
مقاله سفره آب زیرزمینی
مقاله بهره بردار کشاورزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
رشد و گسترش جمعیت از یک سو و تامین آب برای تهیه مواد غذایی جمعیت در حال رشد از سوی دیگر در دهه های اخیر باعث بروز اختلافهای جدی در میان بهره برداران از منابع آب شده است. به جهت محدودیت این منابع، ضرورت بهره برداری پایدار از این منابع مشهود است. در سیستمهایی که متشکل از چندین تصمیم گیر مستقل می باشند، نظریه بازیها ابزاری توانمند در دستیابی بهره برداران به نقطه تعادل پایدار می باشد. هدف از این تحقیق نیز ارایه یک مدل پویا به منظور رفع اختلاف میان بهره برداران از آبخان مشترک و دستیابی به تعادل پایدار است.
در این مقاله بر اساس نحوه همکاری و میزان تعامل بهره برداران از آبخان، رفتار آنها در قالب سه سناریو مدل شده است: سناریوی الف) مدل بازیهای ایستا بدون همکاری، ب) مدل بازیهای پویا بدون همکاری و ج) مدل با همکاری کامل. به منظور مقایسه نتایج حاصل از اعمال سناریوهای فوق، بهره برداری از سفره آب زیرزمینی مشترک – که در بین دو بهره بردار شهری و کشاورزی در منطقه فرضی واقع شده است – مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد عواید حاصل از مدلِ با همکاری کامل بیش از مدلهای بدون همکاری است. همچنین استفاده از مدل رفع اختلاف پویای پیشنهادی افزایش ۲۰ درصد عایدی بهره برداران را نسبت به مدل رفع اختلاف ایستا در پی خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.