مقاله بررسی تاثیر رفلکسولوژی بر شدت درد زایمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر رفلکسولوژی بر شدت درد زایمان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر رفلکسولوژی بر شدت درد زایمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر رفلکسولوژی بر شدت درد زایمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر رفلکسولوژی بر شدت درد زایمان :

مقاله بررسی تاثیر رفلکسولوژی بر شدت درد زایمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۵۲ تا ۶۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر رفلکسولوژی بر شدت درد زایمان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درد زایمان
مقاله رفلکسولوژی
مقاله نخست زا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در کنار روش های دارویی تسکین درد زایمان، رفلکسولوژی به عنوان یکی از روش های غیردارویی تسکین درد، یک روش قدیـمی و غیرتهاجمی است که تحقیقات کافی در زمینه تاثیر آن بر درد زایمان وجود ندارد، این تحقیق به منظور تعیین تاثیر رفلکسولوژی بر شدت درد زایمان در زنان نخست زای مراجعه کننده به بیمارستان شهید اکبرآبادی تهران در سال ۱۳۸۷ انجام گرفت.
روش بررسی: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی سه گروهی بود که در آن ۱۲۰ نفر زائو با حاملگی کم خطر، به طور تصادفی در سه گروه رفلکسولوژی، حمایت و مراقبت روتین قرار گرفتند. شدت درد به وسیله مقیاس درجه بندی عددی قبل از مداخله، بلافاصله بعد از مداخله و همچنین در دیلاتاسیون های ۶ تا ۷ و ۸ تا۱۰ سانتی متر تعیین گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده گردید.
یافته ها: بین گروه های مورد مطالعه تفاوت آماری معنی داری به لحاظ متغیرهای مداخله گر وجود نداشت. در مقایسه بین سه گروه در گروه رفلکسولوژی شدت درد در هر سه مرحله دیلاتاسیونی اختلاف معنی داری را نشان داد (p<0.001) ولی در مقایسه بین گروه حمایت و مراقبت روتین تنها در مرحله دیلاتاسیونی ۴ تا ۵ سانتی متر تفاوت آماری معنی دار بود (p<0.001).
نتیجه گیری: به نظر می رسد رفلکسولوژی باعث کاهش شدت درد زایمان می شود. بنابراین می توان با آموزش این تکنیک ساده و راحت که جهت انجام، نیاز به نیروی تخصصی ندارد، به یک هدف عمده مامایی که همانا کاهش شدت درد زایمان است، دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.