مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس ریشه و اندام هوایی گیاه .Chaerphyllum macropodum L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس ریشه و اندام هوایی گیاه .Chaerphyllum macropodum L دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس ریشه و اندام هوایی گیاه .Chaerphyllum macropodum L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس ریشه و اندام هوایی گیاه .Chaerphyllum macropodum L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس ریشه و اندام هوایی گیاه .Chaerphyllum macropodum L :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۲

گیاهان تیره چتربان با داشتن حدود سیصد جنس و سه هزار گونه گیاهی در سطح وسیعی از جهان پراکنده اند. جنس Chaerophyllum متعلق به این تیره در ایران دارای هشت گونه بوده و دو گونه Chaerophyllum khorassanicum (جعفری فرنگی خراسانی) و Chaerophyllum nivale (جعفری فرنگی البرزی)، بومی ایران می باشند. در این تحقیق، ریشه و اندامهای هوایی گیاه جعفری فرنگی کوهستانی از تیره چتربان (Umbelliferae) با نام علمی Chaerophyllum macropodum Boiss. به طور جداگانه از مناطق اطراف خلخال نزدیک لنبر، جمع آوری و پس از خشک نمودن آنها در سایه به مدت ده روز، به روش تقطیر با آب در دستگاه کلونجر اسانس گیری شد. اسانس حاصل با استفاده از دستگاه های GC و GC/MS تجزیه و شناسایی گردید. بازده اسانسها (V/W) برای نمونه ها به ترتیب ۰.۱۷% برای ریشه و ۰.۲۰% برای اندامهای هوایی نسبت به وزن خشک نمونه ها، بدست آمد. تعداد ۱۰ و ۱۸ ترکیب که به ترتیب ۹۶.۳% و ۹۹.۲% کل ترکیبهای اسانس ریشه و اندامهای هوایی را نشان می دهند، شناسایی شدند. در میان ترکیبهای اسانسی ریشه، میریس تیسین (۳۹.۱%)، ترپینولن (۲۳.۰%)، ترانس- بتا- اوسیمن (۲۲%) و گاما- ترپینن (۵.۴%) و در میان ترکیبهای اسانسی اندامهای هوایی، ایی- بتا- اوسیمن (۲۴.۹%)، میریس تیسین (۱۵.۷%)، ترپینولن (۱۴.۲%)، فنچیل استات (۱۳.۹%)، ترانس- بتا- اوسیمن (۶.۳%) وسابینن (۶.۱%) ترکیبهای عمده بودند. مقایسه ترکیبهای شیمیایی موجود در اسانس دو بخش ریشه و اندامهای هوایی گیاه نشان می دهد که ترکیب میریس تیسین در اسانس ریشه بیش از دو برابر آن در اندامهای هوایی است.

کلید واژه: .Umbelliferae، Chaerophyllum macropodum L، ترکیبهای اسانس، میریس تیسین، ترپینولن، ترانس- بتا- اوسیمن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.