مقاله هامارتوم هم زمان با اپی تلیوم رنگدانه دار شبکیه در بیمار مبتلا به فوندوس فلاوی ماکولاتوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هامارتوم هم زمان با اپی تلیوم رنگدانه دار شبکیه در بیمار مبتلا به فوندوس فلاوی ماکولاتوس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هامارتوم هم زمان با اپی تلیوم رنگدانه دار شبکیه در بیمار مبتلا به فوندوس فلاوی ماکولاتوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هامارتوم هم زمان با اپی تلیوم رنگدانه دار شبکیه در بیمار مبتلا به فوندوس فلاوی ماکولاتوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هامارتوم هم زمان با اپی تلیوم رنگدانه دار شبکیه در بیمار مبتلا به فوندوس فلاوی ماکولاتوس :

مقاله هامارتوم هم زمان با اپی تلیوم رنگدانه دار شبکیه در بیمار مبتلا به فوندوس فلاوی ماکولاتوس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در بینا از صفحه ۲۲۳ تا ۲۲۹ منتشر شده است.
نام: هامارتوم هم زمان با اپی تلیوم رنگدانه دار شبکیه در بیمار مبتلا به فوندوس فلاوی ماکولاتوس
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف:‌ گزارش یک مورد بیمار مبتلا به فوندوس فلاوی ماکولاتوس (استحاله آتروفیک ماکولا) هماره با هامارتوم و اپی تلیوم حاوی رنگدانه شبکیه.
معرفی بیمار: خانم ۲۶ ساله با سابقه کاهش پیش رونده و تدریجی حدت بینایی هر دو چشم از سنین کودکی که در چشم راست از شدت بیش تری برخوردار بود، به بیمارستان لبافی نژاد مراجعه نمود. در معاینه اخیر، حدت بینایی اصلاح شده براساس چارت اسنلن در چشم راست ۲۰۴۰۰ و در چشم چپ ۲۰۲۰۰ بود. در بررسی بیومیکروسکوپی، در چشم راست توده برجسته در تمامی سطوح ماکولا رویت شد که سبب نامنظمی ساختار فوندوس و عروق شبکیه گردیده بود. در سطح این ضایعه غشای اپی رتینال فیبروز قابل مشاهده بود. در بررسی چشم چپ در ناحیه مرکزی بازتاب طبیعی فووه آ وجود نداشت و تغییرات لایه اپی تلیوم رنگدانه ای شبکیه در ناحیه فووه آ مشهود بود. بررسی های فلورسین آنژیوگرافی، الکترورتینوگرام و الکترواکولوگرم موید فوندوس ماکولاتوس در مرحله پیش رفته در هر دو چشم و بررسی ایندوسیانین سبز عدم وجود نورگ زایی کورویید را تایید نمود.
نتیجه گیری: تاکنون ابتلای هم زمان فوندوس ماکولاتوس و هامارتوم شبکیه و اپی تلیوم حاوی رنگدانه شبکیه گزارش نشده است. اتفاقی بودن این یافته و یا وجود زمینه ژنتیکی مشترک از جهت توارث، هم زمان نیازمند مطالعه مجزا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.