فراوانی سپسیس نوزادی بر اساس سیستم امتیازبندی در پارگی زودرس پرده های جنینی (PROM- SCORING) در بیمارستان مهدیه تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی سپسیس نوزادی بر اساس سیستم امتیازبندی در پارگی زودرس پرده های جنینی (PROM- SCORING) در بیمارستان مهدیه تهران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی سپسیس نوزادی بر اساس سیستم امتیازبندی در پارگی زودرس پرده های جنینی (PROM- SCORING) در بیمارستان مهدیه تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی سپسیس نوزادی بر اساس سیستم امتیازبندی در پارگی زودرس پرده های جنینی (PROM- SCORING) در بیمارستان مهدیه تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی سپسیس نوزادی بر اساس سیستم امتیازبندی در پارگی زودرس پرده های جنینی (PROM- SCORING) در بیمارستان مهدیه تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: سابقه پارگی زودرس پرده های جنینی (Premature Rupture of Membranes) قبل از شروع خود به خودی انقباضات رحمی موجب افزایش میزان عفونت در نوزاد می گردد. استفاده از یک راهنمای بالینی مانند PROM- Scoring جهت شروع بررسی های آزمایشگاهی و درمان در این نوزادان بر اساس عوامل خطر عفونت نوزادی به خصوص در کشورهای در حال توسعه که امکانات آزمایشگاهی سریع و دقیق وجود ندارد می تواند باعث کاهش مصرف آنتی بیوتیک، مخارج بیمارستانی و موربیدیتی در نوزادان شود. هدف از این امتیازبندی یافتن نوزادان در معرض خطر عفونت، درمان آن ها و نیز کاهش استفاده غیر ضروری از آنتی بیوتیک است.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت مقطعی و در مدت یک سال در بیمارستان مهدیه تهران وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر روی ۲۷۰ نوزادی که به دنبال پارگی زودرس پرده جنینی در مادر به مدت ۱۸ ساعت یا بیش تر متولد شده بودند، انجام گرفت. نوزادان بر اساس یک سیستم امتیازبندی مبتنی بر عوامل خطر عفونت نوزادی، امتیازبندی شده و کلیه نوزادان علامت دار تحت ارزیابی کامل و درمان سپسیس قرار گرفتند و بقیه نوزادان بی علامت و با امتیاز کم تر از ۳ به مدت ۳ روز در بیمارستان تحت نظر قرار گرفتند.یافته ها: از ۲۷۰ نوزاد مورد بررسی ۷۹ مورد علامت دار و ۱۹۹ مورد بی علامت بودند. با استفاده از سیستم امتیازبندی، همه نوزادانی که امتیاز ۳ و بالاتر داشتند علامت دار بودند و با توجه به PROM scoring استفاده از امتیاز سه و بیش تر در تشخیص نوزادان علامت دار ۱۰۰ درصد اختصاصی بوده است. ۱۹۹ نوزاد بی علامت همگی امتیاز کم تر از ۳ داشتند که این نوزادان به مدت ۷۲ ساعت تحت نظر قرار گرفتند. طی این مدت ۵ نوزاد و اکثرا طی ۱۲ ساعت از زمان تولد علامت دار شدند که با تشخیص احتمالی سپسیس مورد ارزیابی و درمان قرار گرفتند. بقیه نوزادان بی علامت بعد از ترخیص مراجعه مجدد نداشتند. ۱۴ نوزاد ۵.۲) درصد( فوت کردند که همه زیر ۲۵۰۰ گرم وزن داشته و علت مرگ آن ها سندرم زجر جنینی، آسفیکسی و ناهنجاری های مادرزادی بوده است.نتیجه گیری: بر اساس این مطالعه پیشنهاد می شود نوزادان علامت دار و هم چنین نوزادان بی علامت که امتیاز ۳ و بیش تر از ۳ ندارند، تحت ارزیابی کامل سپسیس و درمان با آنتی بیوتیک قرار گیرند. اما برای نوزادان بدون علامت و با امتیاز کم تر از ۳، تحت نظر قرار دادن نوزاد برای ۴۸-۲۴ ساعت کافی است.

کلید واژه: پارگی زودرس پرده های جنینی، امتیازبندی، سپسیس نوزادی، عفونت نوزادی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.