مقاله ارزیابی روش های تلفات باران در شبیه سازی هیدروگراف سیل (مطالعه موردی: حوضه آبریز کسیلیان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روش های تلفات باران در شبیه سازی هیدروگراف سیل (مطالعه موردی: حوضه آبریز کسیلیان) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روش های تلفات باران در شبیه سازی هیدروگراف سیل (مطالعه موردی: حوضه آبریز کسیلیان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روش های تلفات باران در شبیه سازی هیدروگراف سیل (مطالعه موردی: حوضه آبریز کسیلیان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روش های تلفات باران در شبیه سازی هیدروگراف سیل (مطالعه موردی: حوضه آبریز کسیلیان) :

مقاله ارزیابی روش های تلفات باران در شبیه سازی هیدروگراف سیل (مطالعه موردی: حوضه آبریز کسیلیان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۹۸ تا ۱۰۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی روش های تلفات باران در شبیه سازی هیدروگراف سیل (مطالعه موردی: حوضه آبریز کسیلیان)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روش های تلفات باران
مقاله کسیلیان
مقاله هیدروگراف سیل
مقاله کلارک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از تحقیق جاری ارزیابی روش های تلفاتی است که بر حجم رواناب و شکل آبنمود تولیدی ناشی از مدل های هیدرولوژیکی موثر می باشد. در این تحقیق با اعمال روش های تلفات پیوسته با نرخ ثابت (شاخص )، تلفات اولیه – پیوسته با نرخ ثابت، تلفات نسبی و SCS در مدل باران – رواناب کلارک، آبنمود های خروجی ناشی از ۲۴ واقعه رگباری از حوضه آبریز کسیلیان محاسبه گردید. سپس ویژگی های آبنمود های محاسبه شده شامل دبی اوج، حجم رواناب و زمان اوج با همین ویژگی ها از آبنمودهای متناظر مشاهده شده، مورد مقایسه و تحلیل آماری قرارگرفتند. ارزیابی آماری تاثیر روش های تلفات مذکور بر ویژگی های آبنمود های خروجی با آماره های متوسط خطای نسبی پیش بینی، شیب خط برازش، ضریب تعیین (R۲) و متوسط جذر میانگین مربعات خطا، به ترتیب منجر به نتایج برتری نسبی روش SCS، اولیه-پیوسته با نرخ ثابت، پیوسته با نرخ ثابت و نسبی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.