تولید کیموزین کامل و پردازش یافته نوترکیب در E-coli و ارزیابی میزان بیان پری پلاسمایی و فعالیت آنزیمی آن ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید کیموزین کامل و پردازش یافته نوترکیب در E-coli و ارزیابی میزان بیان پری پلاسمایی و فعالیت آنزیمی آن ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید کیموزین کامل و پردازش یافته نوترکیب در E-coli و ارزیابی میزان بیان پری پلاسمایی و فعالیت آنزیمی آن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید کیموزین کامل و پردازش یافته نوترکیب در E-coli و ارزیابی میزان بیان پری پلاسمایی و فعالیت آنزیمی آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید کیموزین کامل و پردازش یافته نوترکیب در E-coli و ارزیابی میزان بیان پری پلاسمایی و فعالیت آنزیمی آن ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: تا سال ۱۹۹۰، رنت (پروتئازهایی که باعث لخته شدن شیر و تولید پنیر می شوند) با روش قدیمی از شیردان گوساله های شیرخوار، یا از منابع گیاهی و یا میکروبی تهیه می گردید. در این سال اداره غذا و داروی آمریکا اجازه تولید و مصرف کیموزین گاوی نوترکیب تولید شده توسط باکتری ها را صادر کرد. امروزه بیش از ۹۰ درصد پنیر مصرفی در انگلستان از کیموزین نوترکیب تولید می شود. این تحقیق به منظور قطع وابستگی کشور به مایه پنیر وارداتی، بررسی بیان و عمل کرد فرم اسپلایس یافته ژن کیموزین (فرم فاقد اگزون ۶) به منظور بدست آوردن آنزیم کوچک تر و فعال تر همچنین بررسی عمل کرد سیگنال pelB در هدایت پروتئین به فضای پری پلاسم باکتری E-coli انجام گردید. مواد و روش ها: با استخراج mRNA از لایه پوششی معده گوساله و انجام RT-PCR دو فرم از پرپروکیموزین (فرم پردازش یافته فاقد اگزون ۶ و فرم کامل پرپروکیموزین) بدست آمد. سپس با طراحی پرایمرهای مناسب هر دو فرم پروکیموزین در وکتور بیانی pET26b کلون گردید. بیان با وسترن بلات تا یید گردید و عمل کرد آن ها بررسی شد. یافته ها: هر دو فرم ژن پروکیموزین در وکتور pET26b تولید گردیدند. میزان تولید فرم پردازش یافته ۷ برابر فرم کامل بود. هر دو فرم پروکیموزین باعث رسوب پروتئین های شیر شدند. نتیجه گیری: از آنجا که فرم پردازش یافته و کامل پروکیموزین بعد از شوک اسمزی در فضای پری پلاسمی مشاهده نشدند. بنابراین سیگنال pelB قادر به هدایت هیچ یک از آن دو به فضای پری پلاسم نیست. بنابراین بایستی سیگنال جدیدی طراحی گردد.

کلید واژه: کیموزین پردازش یافته، اسپارتیک پروتئاز، سیگنال pelB، پروتئینازهای شبه رنتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.