بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی
تعداد صفحات :۸
به منظور بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی؛ تعداد ۴۸۰ قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه از سویه تجاری Ross، بر اساس طرح آماری کاملا تصادفی و با آرایش فاکتوریل ۲´۲ به چهار گروه ۱۲۰ قطعه ای مساوی تقسیم گردید. بطوریکه هر گروه شامل سه زیر گروه مشتمل بر ۴۰ قطعه جوجه بود. شرایط نگهداری برای تمامی گروه ها یکنواخت و استاندارد بود. برای تغذیه دو گروه اول و سوم از مکمل ویتامین A استفاده گردید و نیز دو گروه سوم و چهارم در برابر عفونت تجربی کوکسیدیوز واکسینه گردیدند و گروه دوم بدون دریافت ویتامین A و واکسن به عنوان شاهد انتخاب شد. جوجه های هر چهار گروه آزمایشی در سن ۲۶ روزگی (سه هفته بعد از تجویز واکسن ضد کوکسیدیوز) با دریافت ۱۰۰ میکرولیتر از سوسپانسیون حاوی مخلوطی از چهار گونه ایمریا (اسروولینا، ماکزیما، تنلا و نکاتریکس) بطور تجربی آلوده شدند. در نهایت میزان OPG در فاصله ۷ تا ۱۳ روز بعد از آلودگی تجربی و شاخص های تولید در سنین ۶، ۳ و ۷ هفتگی مورد ارزیابی قرار گرفتند. بر اساس نتایج بدست آمده، اگر چه اختلافات از لحاظ آماری معنی دار نبود لیکن میزان OPG کاهش و شاخص های تولید بهبود یافت.
کلید واژه: ویتامین A، واکسن کوکسیدیوز، جوجه گوشتی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.