الگوی رشد میکرو ارگانیسم های مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در ۴ گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی رشد میکرو ارگانیسم های مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در ۴ گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی رشد میکرو ارگانیسم های مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در ۴ گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی رشد میکرو ارگانیسم های مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در ۴ گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی رشد میکرو ارگانیسم های مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در ۴ گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: با توجه به مصرف سوسیس و کالباس، اهمیت تولید بهداشتی این محصولات، عدم بررسی جامع میکروبی این فراورده با درصدهای مختلف گوشت و تعیین عمر ماندگاری آنها، بررسی های علمی در زمینه پروفایل میکروبی و ضوابط مشخص در بازبینی استاندارد ملی کنونی ضروری است. در این تحقیق، رشد میکرو ارگانیسم های مزوفیل هوازی، سرما گرا، کپک و مخمر در ۴ گروه فراورده گوشتی در طول مدت نگهداری ۸۷ روزه بررسی شده است.مواد و روش ها: در این مطالعه، فراورده های گوشت قرمز حرارت دیده که بر اساس استاندارد ملی کشور به ۴ گروه ۴۰، ۵۵، ۸۰ و ۹۰ % گوشت تقسیم می شوند، در یکی از واحدهای تولیدی کشور در ۳ نمونه برای هر گروه از فراورده ها، تولید و در حین فرایند و مدت انبارمانی در دمای ۴oC، به مدت ۸۷ روز در ۲۱ نوبت و با ۲ تکرار از نظر تعداد میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی، سرماگرا ها، کپک و مخمر، طبق استانداردهای ملی ایران (شماره های ۵۲۷۲، ۲۶۲۹ و ۹۹۷) مورد آزمون قرار گرفتند.یافته ها: جمعیت میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی در طول مدت بررسی از حد مجاز عبور نکرد. جمعیت میکروارگانیسم های سرماگرا در فراورده %۹۰ در روز سی و دوم، در فراورده %۸۰ در روز سی و ششم، در فراورده %۵۵ در روز چهل و چهارم و در فراورده %۴۰ در روز پنجاه و دوم و جمعیت کپک و مخمرها در فراورده %۹۰ در روز پنجاه و نهم، در فراورده %۸۰ در روز شصت و ششم، در فراورده %۵۵ در روز هشتادم و در فراورده %۴۰ در روز هشتاد و هفتم از حد مجاز استاندارد ملی ایران عبور کرد.نتیجه گیری: با افزایش درصد گوشت در فراورده ها، بار میکروبی در هر ۳ دسته میکروارگانیسم ها افزایش می یابد. همچنین با توجه به عبور از حد استاندارد در مورد میکروارگانیسم های سرماگرا در طول مدت نگهداری، این دسته میکروارگانیسم ها می توانند به عنوان باکتری های شاخص فساد، معرفی شوند.

کلید واژه: میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک، مخمر، فراورده گوشت قرمز حرارت دیده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.