مقاله تحلیل همدید بارش های سنگین ایران مطالعه موردی: آبان ماه ۱۳۷۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل همدید بارش های سنگین ایران مطالعه موردی: آبان ماه ۱۳۷۳ دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل همدید بارش های سنگین ایران مطالعه موردی: آبان ماه ۱۳۷۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل همدید بارش های سنگین ایران مطالعه موردی: آبان ماه ۱۳۷۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل همدید بارش های سنگین ایران مطالعه موردی: آبان ماه ۱۳۷۳ :

مقاله تحلیل همدید بارش های سنگین ایران مطالعه موردی: آبان ماه ۱۳۷۳ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در جغرافیا و توسعه از صفحه ۴۷ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: تحلیل همدید بارش های سنگین ایران مطالعه موردی: آبان ماه ۱۳۷۳
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بارش سنگین
مقاله مرکز ثقل بارش
مقاله الگوی گردشی
مقاله ژئوپتانسیل
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش یکی از سنگین ترین و فراگیرترین بارش های کشور (روزهای ۱۲/۸/۱۳۷۳ تا ۱۷/۸/۱۳۷۳)، جهت آگاهی و شناخت سازوکارهای موثر بر رخداد این گونه رویدادهای فرین بررسی شد. در این دوره حدود نیمی از ایستگاههای کشور بارش چشمگیری داشتند. جهت تحلیل این رویداد، رویکرد محیطی به گردشی انتخاب شد. بعد از ترسیم نقشه های همبارش روزهای مورد مطالعه، نقاط اوج بارش و مراکز ثقل آنها به دست آمد و سپس الگوهای گردشی اصلی و منابع رطوبتی در زمان این رویدادها استخراج شد. تحلیل نقشه های فشار تراز دریا نشان داد که الگوی پرفشار اروپا – کم فشار عراق در رویداد این بارش ها موثر بوده است. در این زمان زبانه ای از پرفشار اروپا و دریای سیاه از شمال غرب کشور نفوذ کرده و با کم فشار عراق شیو شدیدی را موجب شده است. به نظر می رسد تحت این شیو شدید فشار و همچنین ادغام رودبادهای جنب حاره ای و جبهه قطبی بر روی عراق، فرود عمیق بر روی قبرس، تغذیه رطوبتی خلیج فارس در ترازهای ۹۲۵ و ۸۵۰ هکتوپاسکال، تغذیه رطوبتی دریای سرخ و مدیترانه و سیاه در ترازهای بالاتر، این بارش های سنگین اتفاق افتاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.