اثر طول مدت و شرایط نگهداری بر افت وزنی و ویژگیهای کیفی توده های سیر استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر طول مدت و شرایط نگهداری بر افت وزنی و ویژگیهای کیفی توده های سیر استان همدان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر طول مدت و شرایط نگهداری بر افت وزنی و ویژگیهای کیفی توده های سیر استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر طول مدت و شرایط نگهداری بر افت وزنی و ویژگیهای کیفی توده های سیر استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر طول مدت و شرایط نگهداری بر افت وزنی و ویژگیهای کیفی توده های سیر استان همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

در این تحقیق، اثر شرایط نگهداری در انبارهای سرد، نیمه فنی، و سنتی در طول مدت شش ماه بر ویژگیهی کیفی توده های سیر سفید و صورتی بسته بندی شده در جعبه های چوبی و کیسه های توری بررسی شد. به این منظور در مدت نگهداری هر ماه یک بار عوامل کیفی – افت وزنی و میزان رطوبت، فساد، سفتی بافت، و اسید پیروویک کل – اندازه گیری گردید.بین افت وزنی و درصد فساد توده های سیر در طول مدت نگهداری در شرایط گوناگون اختلاف معنی دار مشاهده شد به طوری که افت وزنی و درصد فساد توده های سیر در انبار نیمه فنی بیشتر از انبار سرد و کمتر از انبار سنتی و در توده های سیر صورتی بیش از توده های سیر سفید و در بسته بندیهای توری بیش از جعبه های چوبی گردید. توده سیر سفید و صورتی در انبار سرد به ترتیب با ۱۳.۸۹ و ۱۶.۷۳ درصد افت وزنی و ۱۲.۱ و ۴۶ درصد فساد کمترین و در انبار سنتی به ترتیب با ۲۵.۸۷ و ۴۷.۲۲ درصد افت وزن و ۵۶.۳ و ۱۰۰ درصد فساد بیشترین افت وزن و فساد را به خود اختصاص دادند.بین مقدار اسید پیروویک توده های سیر در طول مدت نگهداری اختلاف معنی دار وجود دارد و مقدار آن در توده های سیر تا ۱۵۰ روز پس از نگهداری به علت تجزیه ترکیب عطر و طعم دهنده سیر به صورت معنی دار افزایش و پس از آن (به غیر از توده سیر صورتی در انبار سرد) کاهش نشان داد. مقدار اسید پیروویک در توده سیر صورتی بیش از توده سیر سفید و در انبار نیمه فنی بیش از دو انبار دیگر بود.سفتی بافت توده سیر سفید در مدت شش ماه در هر یک از سه انبار یاد شده کاهش یافت. میزان سفتی در توده سیر صورتی در انبارهای نیمه فنی و سنتی تا ۱۲۰ روز پس از نگهداری کاهش و پس از آن به علت خشک شدن سیرچه ها بر اثر از دست دادن رطوبت در ماههای پنجم و ششم نگهداری، افزایش نشان داد.

کلید واژه: سیر، نگهداری در انبار، افت وزن، ویژگیهای کیفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.