اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی تاثیر محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل در کاهش پوسیدگی قارچی سیب رقم گلدن دلیشس در سردخانه، این تحقیق در سال ۱۳۸۱ در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان به اجرا درآمد. از آزمایش فاکتوریل چهار عاملی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار، فاکتور A غلظت قارچ کش در سه سطح (۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر)، فاکتور B دمای محلول با سه سطح (۲۵، ۳۸ و ۴۵ درجه سانتی گراد)، فاکتور C مدت زمان غوطه وری در محلول قارچ کش با دو سطح (۱ و ۲ دقیقه) و فاکتور D زمان نمونه برداری از انبار سرد با ۶ سطح (۰، ۴۵، ۹۰، ۱۲۰، ۱۵۰ و ۱۸۰ روز) استفاده شد. میوه سیب پس از تیمار به سردخانه به دمای صفر تا ۱ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۸۵ درصد منتقل و به مدت شش ماه نگهداری شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که غلظت قارچ کش تاثیر معنی داری بر سفتی بافت، پوسیدگی، مواد جامد قابل انحلال، و کسر رسیدگی (مواد جامد به اسید قابل تیتر کردن) داشت. همچنین کاهش وزن، سفتی بافت، و اسید قابل تیتر کردن به طور معنی داری تحت تاثیر دمای محلول قارچ کش قرار گرفت. نتایج آزمایش های ارزیابی حسی نشان داد که غلظت و دمای محلول قارچ کش تاثیر معنی داری بر بافت، رنگ، بو، و مزه دارد. به طور کلی نتایج نشان می دهد که استفاده از محلول با دمای ۳۸ درجه سانتی گراد، قارچ کش ایمازالیل به غلظت ۵۰۰ میلی گرم در لیتر به مدت ۲ دقیقه سبب حفظ خصوصیات کیفی و صفات حسی میوه سیب رقم گلدن دلیشس پس از ۶ ماه نگهداری در سردخانه می شود.

کلید واژه: ایمازالیل، پوسیدگی قارچی، خصوصیات کمی و کیفی، سیب، صفات حسی، گلدن دلیشس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.