تشخیص سازگاری پیوند ارقام مهم گلابی ایران روی پایه ’کویینز A‘ با استفاده از بررسی های ایزوآنزیمی و نشاسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تشخیص سازگاری پیوند ارقام مهم گلابی ایران روی پایه ’کویینز A‘ با استفاده از بررسی های ایزوآنزیمی و نشاسته دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تشخیص سازگاری پیوند ارقام مهم گلابی ایران روی پایه ’کویینز A‘ با استفاده از بررسی های ایزوآنزیمی و نشاسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تشخیص سازگاری پیوند ارقام مهم گلابی ایران روی پایه ’کویینز A‘ با استفاده از بررسی های ایزوآنزیمی و نشاسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تشخیص سازگاری پیوند ارقام مهم گلابی ایران روی پایه ’کویینز A‘ با استفاده از بررسی های ایزوآنزیمی و نشاسته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۱۶

این پژوهش به منظور شناسایی ایزوآنزیم ها و تعیین مقدار تجمع نشاسته در بالای محل پیوند به منظور پیش بینی سازگاری بین برخی ارقام گلابی و پایه ’کویینز ‘A انجام شد. در این آزمایش ۱۷ رقم گلابی شامل (’نطنز‘، ’شکری‘، ’ترش‘، ’تبریزی‘، ’دم کج‘، ’کوشیا‘، ’خوج آسیابرک‘، ’اسپادانا‘، ’شاه میوه اصفهان‘، ’درگزی، ’بلغاره شماره ۲‘، ’فلسطینی‘، ’پاسکراسان‘، ’بوره هاردی‘، ’ژیفارد‘، ’آلورت‘ و ’لیزبون‘) که از کلکسیون دانشکده کشاورزی کرج و باغ های آستان قدس رضوی تهیه شده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. به منظور انجام آزمایش های الکتروفورز و تعیین میزان نشاسته از بافت های لایه زاینده و پوست پایه و پیوندک نمونه برداری شد، همچنین برای تعیین نشاسته از چوب پایه ها و پیوندک نیز استفاده گردید. تعدادی نوار ایزوآنزیمی در پایه و پیوندک دیده شد ولی بررسی های ما روی نوار (Rf=0.86) A که در ’بوره هاردی‘ (سازگار) و ’کویینز ‘A وجود داشتند، انجام گردید. بودن این نوار در هر پیوندک دلیل بر سازگار بودن آن با ’کویینز A‘ (’بوره هاردی‘ و ’پاسکراسان‘) و نبود آن دلیل بر ناسازگاری پیوند بود (’درگزی‘، ’شاه میوه اصفهان‘ و ’گلابی ترش‘). ولی نوار دیگری که در ’بوره هاردی‘ وجود داشت، نوار B بود که این نوار در ’کویینز A‘ وجود نداشت. وجود این نوار در ارقام گلابی می تواند تا حدودی در سازگار بودن آن ها با ’کویینز A‘ موثر باشد (مانند ارقام ’شکری لیزبون‘، ’خوج آسیابرک‘، ’دم کج‘، ’تبریزی‘، ’کوشیا‘ و ’بلغاره شماره ۲‘). تجزیه و تحلیل داده ها در تعیین مقدار نشاسته نشان داد که ارقام ’نطنز‘، ’درگزی‘، ’شاه میوه اصفهان‘، ’آلورت‘ و ’ترش‘ دارای تجمع نشاسته در بالای محل پیوند بودند در حالی که سایر ارقام این پدیده را نشان ندادند. به طور کلی می توان نتیجه گرفت که ارقام گلابی ’ترش‘، ’شاه میوه اصفهان‘، ’درگزی‘ و ’آلورت‘ ناسازگار با ’کویینز A‘ بوده در حالی که رقم ’بوره هاردی‘ و ’پاسکراسان‘ سازگار با ’کویینز ‘A هستند.

کلید واژه: ایزوآنزیم، ’کویینز ‘A، ناسازگاری، نشاسته

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.