بررسی تاثیر باکتری های آزوسپیریلوم و ازتوباکتر همراه با مصرف ریز مغذی ها به صورت محلول پاشی و کاربرد در خاک در خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گندم بعد از کشت ذرت در استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر باکتری های آزوسپیریلوم و ازتوباکتر همراه با مصرف ریز مغذی ها به صورت محلول پاشی و کاربرد در خاک در خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گندم بعد از کشت ذرت در استان فارس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر باکتری های آزوسپیریلوم و ازتوباکتر همراه با مصرف ریز مغذی ها به صورت محلول پاشی و کاربرد در خاک در خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گندم بعد از کشت ذرت در استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر باکتری های آزوسپیریلوم و ازتوباکتر همراه با مصرف ریز مغذی ها به صورت محلول پاشی و کاربرد در خاک در خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گندم بعد از کشت ذرت در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر باکتری های آزوسپیریلوم و ازتوباکتر همراه با مصرف ریز مغذی ها به صورت محلول پاشی و کاربرد در خاک در خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گندم بعد از کشت ذرت در استان فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۳

ازتوباکتر و آزوسپیریلوم از میکروارگانیسم های تثبیت کننده نیتروژن ملکولی هستند که در هم یاری با ریشه غلات و گرامینه های دیگر، رشد و نمو آنها را تقویت می کنند. در این راستا آزمایشی مزرعه ای با استفاده از کرتهای دوبار خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ۸۴-۱۳۸۳ در ۴۵ کیلومترری جنوب شرق شیراز اجرا شد. در این طرح کرتهای اصلی شامل مصرف ریزمغذی ها به صورت محلول پاشی و کاربرد در خاک، کرتهای فرعی شامل مصرف و عدم مصرف باکتری های آزوسپیریلوم و ازتوباکتر و کرتهای فرعی – فرعی شامل ۵ رقم گندم داراب -۲، استار، شیراز، پیشتاز و چمران بود. نتایج بدست آمده نشان داد که تیمار محلول پاشی و مصرف در خاک ریز مغذی ها فقط بر صفات تعداد سنبله در مترمربع و وزن هزاردانه تاثیر داشت. به طوریکه مصرف در خاک، باعث افزایش تعداد سنبله و محلول پاشی آن باعث افزایش وزن هزاردانه گردید. تیمار باکتری های آزوسپیریلوم و ازتوباکتر نیز در بین خصوصیات کمی تنها بر وزن هزاردانه تاثیر داشت و مصرف آن باعث افزایش این صفت گردید. همچنین درصد پروتیین دانه با کاربرد این دو باکتری افزایش یافت. در بین ارقام مورد بررسی نیز در کلیه صفات اختلاف معنی داری مشاهده گردید. به طوریکه رقم چمران در اغلب صفات کمی، بالاترین مقادیر را به خود اختصاص داد اما در درصد پروتیین دانه، رقم استار بالاترین مقدار را دارا شد. به طور کلی می توان گفت رقم چمران و بعد از آن داراب -۲ ارقام مناسبی برای کشت بعد از ذرت، در منطقه مورد نظر می باشند. همچنین مصرف باکتری های آزوسپیریلوم و ازتوباکتر بر خصوصیات کیفی، موثرتر بوده است. هر کدام از دو شیوه مصرف در خاک و محلول پاشی ریزمغذی ها نیز با توجه به عدم اختلاف معنی دار در اکثر صفات می تواند با توجه به شرایط منطقه توصیه گردد.

کلید واژه: گندم، ریزمغذی ها، آزوسپیریلوم، ازتوباکتر، عملکرد و اجزا عملکرد، پروتیین دانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.