اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین (Astacus leptodactylus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین (Astacus leptodactylus) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین (Astacus leptodactylus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین (Astacus leptodactylus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین (Astacus leptodactylus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۳

برای کاهش هزینه های غذایی تجاری فرموله شده در تغذیه شاه میگوی جوان آب شیرین، مواد افزودنی ارزان قیمت مانند زئولیت می بایست در ترکیبات غذا اضافه گردد. با توجه به اینکه تاکنون مطالعات جامعی روی نیازهای غذایی شاه میگوی جوان صورت نگرفته است از اینرو یک آزمایش تغذیه ای به مدت ۸ هفته برای تعیین سطح مطلوب زئولیت در غذا انجام شد. در این آزمایش چهار تیمار در سطوح زئولیت ۰.۵، ۱، ۱.۵، ۲ درصد و سه تکرار برای هر یک با انرژی قابل هضم (DE) ثابت ۳۵۰۰ کیلو کالری / کیلوگرم فرموله و تنظیم شد (مطابق آن جیره ها). ۵۴۰ عدد شاه میگوی جوان با میانگین وزنی ۲±۰.۸ گرم بطور کاملا تصادفی انتخاب و بین ۱۲ عدد مخزن آکوآریومی ۲۵۰ لیتری که با ۲۰۰ لیتر آب تازه پر شده بودند و روزانه ۷۰ درصد آن تعویض می شد، توزیع گردیدند.شاه میگوهای جوان روزانه با ۸ درصد وزن بدن (بیوماس) در چهار وعده (در ساعتهای ۶، ۱۰، ۱۴ و ۱۸) با غذاهای دان تغذیه می شدند. معیارهای شاخص رشد مانند افزایش وزن یا رشد مطلق، درصد رشد نسبی، ضریب تبدیل غذایی و نسبت بازده پروتئین در هر یک از تیمارها مقایسه شد. نتایج بدست آمده از تحلیل داده های آماری نشان دادند که با افزایش زئولیت در تیمارها، شاخص های رشد مانند میانگین افزایش وزن و درصد رشد نسبی و درصد بقا، اختلاف معنی داری را نشان نمی دهند (P>0.05) ولی در تیمار چهار با افزایش زئولیت به میزان ۲ درصد، نسبت بازدهی پروتئین و ضریب تبدیل غذا بهبود یافته و اختلاف معنی داری را نشان داد (P<0.05).معیارهای رشد مانند رشد مطلق، درصد رشد نسبی و درصد بقا در سطوح مختلف زئولیت ۰.۵ تا ۲ درصد اختلاف معنی داری را نشان ندادند (P>0.05)، همچنین عاملهای رشد مذکور در کنترل یا تیمار شاهد که زئولیتی به آن اضافه نشده است از نظر آماری با سایر تیمارها اختلاف معنی داری را نشان نداد (P>0.05). در تجزیه تقریبی لاشه، ترکیبات مغذی (پروتئین خام، چربی و…) در تیمارها اختلاف معنی داری را نشان ندادند (P>0.05).

کلید واژه: تغذیه، رشد، زئولیت، شاه میگوی آب شیرین، Astacus leptodactylus

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.