مقاله شناسایی، جمع آوری، نگهداری و بررسی پراکنش ذخایر ژنتیکی درختان و درختچه های جنگلی در استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی، جمع آوری، نگهداری و بررسی پراکنش ذخایر ژنتیکی درختان و درختچه های جنگلی در استان مرکزی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی، جمع آوری، نگهداری و بررسی پراکنش ذخایر ژنتیکی درختان و درختچه های جنگلی در استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی، جمع آوری، نگهداری و بررسی پراکنش ذخایر ژنتیکی درختان و درختچه های جنگلی در استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی، جمع آوری، نگهداری و بررسی پراکنش ذخایر ژنتیکی درختان و درختچه های جنگلی در استان مرکزی :

مقاله شناسایی، جمع آوری، نگهداری و بررسی پراکنش ذخایر ژنتیکی درختان و درختچه های جنگلی در استان مرکزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران از صفحه ۱۰۲ تا ۱۱۴ منتشر شده است.
نام: شناسایی، جمع آوری، نگهداری و بررسی پراکنش ذخایر ژنتیکی درختان و درختچه های جنگلی در استان مرکزی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بذر
مقاله ذخایر ژنتیکی درختی و درختچه ای
مقاله پراکنش جغرافیایی
مقاله سیستم اطلاعات جغرافیایی
مقاله استان مرکزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شناخت دقیق ذخایر ژنتیکی گیاهی، بررسی موقعیت مکانی و وضعیت پراکنش آنها، با تدوین طرح های مربوط به حفاظت و نگهداری از طریق بکارگیری تکنیک های مختلف حفاظتی از اهمیت خاصی برخوردار است. از این رو در این تحقیق با استفاده از دستگاه موقعیت یاب جهانی (GPS) محل و موقعیت پراکنش جغرافیایی گونه های درختی و درختچه ای استان مرکزی تعیین و رقومی گردید. مرز کلیه مناطق پراکنش در سطح استان با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و نرم افزار Ilwis academic رقومی و نسبت به تهیه نقشه پراکنش به دو صورت نقشه های نقطه ای و پلی گونی اقدام گردید. فهرست گونه های درختی و درختچه ای موجود در استان تهیه گردید. برخی از خصوصیات آنها نظیر دوره بذر دهی، نوع تکثیر، نوع مصرف، وضعیت سلامت، آفات و بیماریها نیز تعیین و ثبت گردید و در نهایت نسبت به تهیه نقشه پراکنش ۱۱ گونه از این ذخایر درختی و درختچه ای نظیر بنه، خینجوک، قره داغ، سماق، بلوط، بادامک، زرشک و ۳ گونه مختلف از زالزالک بر اساس اولویت ها و امکانات و نیروی انسانی موجود اقدام گردید. نتایج بدست آمده نشان می دهد که این گونه ها در ۴۰ منطقه از استان مرکزی به صورت توده ای و در مناطق بسیاری به صورت تک درخت پراکنش دارند که بخش عمده ای از آن به درختچه بادامک اختصاص دارد. در ادامه سعی شد از طریق ارائه راه حل های علمی و عملی به منظور حفاظت و صیانت از این ذخایر ارزشمند ژنتیکی اقدام گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.