تاثیر فشردن قفسه سینه در زمان بازدم قبل از ساکشن داخل تراشه بر گازهای خون شریانی بیماران تحت تهویه مکانیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فشردن قفسه سینه در زمان بازدم قبل از ساکشن داخل تراشه بر گازهای خون شریانی بیماران تحت تهویه مکانیکی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فشردن قفسه سینه در زمان بازدم قبل از ساکشن داخل تراشه بر گازهای خون شریانی بیماران تحت تهویه مکانیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فشردن قفسه سینه در زمان بازدم قبل از ساکشن داخل تراشه بر گازهای خون شریانی بیماران تحت تهویه مکانیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فشردن قفسه سینه در زمان بازدم قبل از ساکشن داخل تراشه بر گازهای خون شریانی بیماران تحت تهویه مکانیکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه پرستاری ایران

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: یکی از معمول ترین روش های تمیز کردن راه هوایی بیماران دارای لوله داخل تراشه و تحت تهویه مکانیکی انجام ساکشن می باشد. به منظور تسهیل خروج ترشحات راه های هوایی و در نتیجه بهبود تبادلات گازی می توان از روش های فیزیوتراپی قفسه سینه در زمان بازدم قبل از ساکشن داخل تراشه بر تبادل گازهای خون شریانی بیماران تحت تهویه مکانیکی انجام شد.روش بررسی: این پژوهش یک مطالعه کارآزمایی بالینی با طرح متقاطع بود. واحدهای پژوهش شامل ۷۰ بیمار تحت تهویه مکانیکی (۳۵ زن، ۳۵ مرد) بودند که در بخش های مراقبت های ویژه (داخلی و جراحی) و اورژانس مرکز آموزشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) تهران بستری شده بودند. واحدهای پژوهش به روش نمونه گیری مستمر انتخاب شدند. بر روی هر کدام از بیماران دو مداخله ساکشن داخل تراشه با و بدون فشردن قفسه سینه در زمان بازدم انجام شد و بین دو مداخله حداقل ۳ ساعت فاصله وجود داشت. تکنیک فشردن قفسه سینه در زمان بازدم به مدت ۵ دقیقه قبل از ساکشن داخل تراشه انجام شد. گازهای خون شریانی ۵ دقیقه قبل از ساکشن داخل تراشه و ۲۵ دقیقه بعد از آن اندازه گیری شد. ابزار گردآوری داده ها یک برگه ثبت اطلاعات بود. داده ها با استفاده از آزمون ویلکاکسون و آزمون تی زوج توسط نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: در هر دو روش (ساکشن داخل تراشه با و بدون فشردن قفسه سینه در زمان بازدم) بین متغیرهای «نسبت فشار اکسیژن شریانی به درصد اکسیژن دمی»، فشار دی اکسید کربن شریانی و درصد اشباع اکسیژن شریانی قبل و بعد از ساکشن داخل تراشه تفاوت معنی دار وجود داشت (P=0.000). علاوه بر این در مقایسه دو روش مذکور نیز بین متغیرهای فوق الذکر تفاوت معنی دار وجود داشت (به ترتیب (P=0.000, P=0.048, P=0.000.نتیجه گیری: نتایج حاکی از آن بود که انجام ساکشن داخل تراشه با فشردن قفسه سینه در زمان بازدم به صورت معنی داری بیشتر از انجام ساکشن داخل تراشه به تنهایی موجب بهبود تبادل گازهای خون شریانی بیماران تحت تهویه مکانیکی شد. لذا پیشنهاد می گردد که در بیماران تحت تهویه مکانیکی قبل از ساکشن داخل تراشه از تکنیک فشردن قفسه سینه در زمان بازدم استفاده می شود.

کلید واژه: تهویه ریه، مکش، قفسه سینه، فشار خون، بیماران، ساکشن، گازهای خون شریانی، لوله داخل تراشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.