مقاله مطالعه ریخت شناسی و ریخت زایی در سه گونه از Arabidopsis ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ریخت شناسی و ریخت زایی در سه گونه از Arabidopsis ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ریخت شناسی و ریخت زایی در سه گونه از Arabidopsis ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ریخت شناسی و ریخت زایی در سه گونه از Arabidopsis ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ریخت شناسی و ریخت زایی در سه گونه از Arabidopsis ایران :

مقاله مطالعه ریخت شناسی و ریخت زایی در سه گونه از Arabidopsis ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران از صفحه ۱۲۵ تا ۱۳۲ منتشر شده است.
نام: مطالعه ریخت شناسی و ریخت زایی در سه گونه از Arabidopsis ایران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ریخت شناسی
مقاله ریخت زایی
مقاله آرابیدوپسیس
مقاله مریستم زایشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
صفات ریخت شناسی اندام های مختلف گونه های جنس Arabidopsis در ایران شاملA. thaliana ، Heynh ،A. pumila Steph و A. wallichii Hook & Thoms مورد بررسی قرار گرفت. کرک های اندام های هوایی سه گونه با کمک میکروسکوپ تشریحی مطالعه شد. از صفات ریختی جدا کننده گونه ها می توان به شکل کرک ها، شکل برگ های پایه ای و ساقه ای، طول میوه، حالت میوه، وجود کرک در میوه و دمگل و رنگ گلبرگ ها اشاره نمود. صفات تشریحی ساقه و برگ گونه های مورد پژوهش با میکروسکوپ نوری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در ساقه صفاتی مانند شکل ساقه در برش عرضی، ضخامت پوست، وجود بافت نگهدارنده در اطراف بافت آبکش، تعداد دسته جات آوندی و مواج بودن استوانه مرکزی در سه گونه قابل تفکیک بود. در برگ صفاتی مانند شکل برگ در مقطع عرضی، تعداد لایه های پارانشیم نرده ای، یکنواختی بافت مزوفیل و تراکم کرک ها در سه گونه تفاوت داشت. در مطالعه مریستم زایشی گونه ها بجز گونه A. wallichii تفاوت بارزی در ساختار مریستمی گونه ها مشاهده نگردید. تنها تفاوت در اندازه مریستم زایشی بین دو گونه و تعداد گل های تولید شده از آنهاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.