تاثیر روش های مختلف کاشت و مقادیر مختلف آبیاری بر رشد و عملکرد گیاه گندم ۲- عناصر غذایی در خاک و گیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر روش های مختلف کاشت و مقادیر مختلف آبیاری بر رشد و عملکرد گیاه گندم ۲- عناصر غذایی در خاک و گیاه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر روش های مختلف کاشت و مقادیر مختلف آبیاری بر رشد و عملکرد گیاه گندم ۲- عناصر غذایی در خاک و گیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روش های مختلف کاشت و مقادیر مختلف آبیاری بر رشد و عملکرد گیاه گندم ۲- عناصر غذایی در خاک و گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر روش های مختلف کاشت و مقادیر مختلف آبیاری بر رشد و عملکرد گیاه گندم ۲- عناصر غذایی در خاک و گیاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثرات روش کاشت بر تغییرات مقدار عناصر غذایی در خاک و گیاه در شرایط رطوبتی مختلف، آزمایشی به صورت اسپلیت پلات، در قالب بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی زهک، در منطقه سیستان در سال زراعی ۸۴-۱۳۸۳ اجرا گردید. کرت های اصلی دو سطح آبیاری بعد از ۸۰ و ۱۶۰ میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A، و کرت های فرعی چهار روش کاشت مسطح، جوی و پشته ای با عرض پشته ۱۲۰ سانتی متر، جوی و پشته ای با عرض پشته ۶۰ سانتی متر و فاروئی بودند. نمونه خاک در ۵ مرحله تهیه و عناصر ازت، فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و سدیم اندازه گیری شدند. میزان ازت، فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و سدیم گیاه در ۵ مرحله اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که روش های کشت جوی و پشته ای بخصوص در تناوب بیشتر آبیاری موجب افزایش غلظت سدیم محلول خاک و جذب بیشتر سدیم توسط گیاه شدند. افزایش غلظت سدیم در این خاک آهکی موجب افزایش قدرتی یونی و در نتیجه غلظت کلسیم و منیزیم محلول و افزایش جذب این دو عنصر شد. به رغم عملکرد بیشتر با آبیاری پس از ۸۰ میلی متر تبخیر از تشتک کلاس A، تنها عناصر ازت و سدیم در دانه بیشتر شدند و میزان جذب سایر عناصر غذایی تغییری نکرد. جذب عناصر N، P و K در کل اندام هوایی با آبیاری ۸۰ میلی متر تبخیر، از ۱۶۰ میلی متر بیشتر بود. بنابراین عدم افزایش جذب فسفر و پتاسیم در دانه با آبیاری ۸۰ میلی متر نسبت به ۱۶۰ میلی متر تبخیر، به دلیل عدم افزایش جذب این عناصر در کل اندام هوایی گیاه نبوده است بلکه این عناصر از سایر اندام ها به دانه کمتر منتقل شده اند. با روش کشت فاروئی میزان انتقال ازت نیز از سایر اندام های هوایی به دانه با هر دو دور آبیاری افزایش یافت بنابراین احتمالا با کاربرد بیشتر کودهای N، P و K با دور آبیاری پس از ۸۰ میلی متر تبخیر، میزان محصول افزایش نمی یابد بلکه کلید افزایش محصول دانه در افزایش یکی از عناصر میکرو که در انتقال عناصر اصلی از سایر اندام های گیاهی به دانه موثر هستند و یا استفاده از روش کشتی که جذب این عنصر را افزایش می دهد، می باشد.

کلید واژه: روش های کشت، عناصر غذایی، گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.