بررسی آلودگی نمونه های بادام زمینی جمع آوری شده از استان های شمالی ایران به کپک A. flavus و آفلاتوکسین آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی نمونه های بادام زمینی جمع آوری شده از استان های شمالی ایران به کپک A. flavus و آفلاتوکسین آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی نمونه های بادام زمینی جمع آوری شده از استان های شمالی ایران به کپک A. flavus و آفلاتوکسین آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی نمونه های بادام زمینی جمع آوری شده از استان های شمالی ایران به کپک A. flavus و آفلاتوکسین آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی نمونه های بادام زمینی جمع آوری شده از استان های شمالی ایران به کپک A. flavus و آفلاتوکسین آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۲

آفلاتوکسین ها متابولیت ثانویه سمی، که به وسیله Aspergillus flavus و برخی دیگر از کپک ها در مواد غذایی از جمله بادام زمینی تولید می شوند. این ترکیبات دارای خاصیت سرطان زایی و جهش زایی بوده و موجب ضعف در سیستم ایمنی و تشکیل جنین ناقص در انسان و حیوانات می گردد. در این تحقیق تعداد ۱۵۶ نمونه از بادام زمینی های جمع آوری شده از بازار استان های شمالی کشور (گیلان، مازندران و گلستان) با استفاده از روش ELISA از نظـر مقـدار آفلاتـوکسین B1 میکروگرم/کیلوگرم) و نیـز با روش قرار دادن دانه ها در پلیت های دارای صفحات کاغذی مـرطـوب میـزان حضـور کـپک A. flavus مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشـان داد که به طـور متوسط ۴۶.۶۷, ۵۸.۲۳ و ۳۶.۹ درصـد از نمـونـه های بادام زمینی به ترتیب مربوط به استان های گلستان، مازندران و گیلان، با آلودگی بین ۸ و ۱۰۰ درصد، آلوده به کپـک A. flavus است. تنها یک مورد از نمونه ها دارای (۴۹۱ میکروگرم/کیلوگرم) آفلاتوکسین بوده است اما مقدار آن در مابقی نمونه ها در دامنه قابل قبول سم آفلاتوکسین (۵ میکروگرم/کیلوگرم) قرار داشته است. علاوه بر این آنالیزهای آماری نشان داد مقدار آلودگی به آفلاتوکسین در بین نمونه های برداشت شده از استان های شمالی دارای اختلاف معنی داری نیست (P>0.05). در خصوص درصد آلودگی به خود کپک اختلاف معنی داری بین نمونه های جمع آوری شده از استان های مازندران و گلستان وجود نداشت (P>0.05). اما از نظر درصد آلودگی به کپک اختلاف معنی داری بین استان گیلان با استان های مازندران و گلستان وجود داشت (P<0.05). این تحقیق آلودگی بسیار زیاد نمونه های برداشت شده بادام زمینی از بازار استان های شمالی کشور به کپک A. flavus را نشان داد اما سم آفلاتوکسین در اکثر نمونه ها در محدوده قابل قبولی از مصرف قرار داشته است. این ممکن است به علت شرایط نامناسب برای تولید توکسین توسط کپک های حاضر بر روی نمونه ها باشد. اما نگهداری دانه های آلوده به کپک در شرایط معمولی دارای ریسک بالایی برای ایجاد آفلاتوکسین بالا در آن خواهد بود.

کلید واژه: آفلاتوکسین، Aspergillus flavus، بادام زمینی، ELISA، استان های شمالی ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.