ارزیابی دو روش معادله همبستگی خطی و کریجینگ معمولی به منظور برآورد توزیع مکانی عمق برف در حوزه آبخیز صمصامی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی دو روش معادله همبستگی خطی و کریجینگ معمولی به منظور برآورد توزیع مکانی عمق برف در حوزه آبخیز صمصامی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی دو روش معادله همبستگی خطی و کریجینگ معمولی به منظور برآورد توزیع مکانی عمق برف در حوزه آبخیز صمصامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی دو روش معادله همبستگی خطی و کریجینگ معمولی به منظور برآورد توزیع مکانی عمق برف در حوزه آبخیز صمصامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی دو روش معادله همبستگی خطی و کریجینگ معمولی به منظور برآورد توزیع مکانی عمق برف در حوزه آبخیز صمصامی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران

تعداد صفحات :۲۰

توزیع مکانی ذخایر برفی، به منظور برآورد هر چه دقیقتر رونآب حاصل از آنها، از اهمیت خاصی در آب شناختی برف برخوردار است. دستیابی به توزیع مکانی عمق برف می بایست از راه اطلاعات مشاهده ای و در مقیاسی فشرده، صورت گیرد. لیکن بدلیل محدودیتهای عملی، جمع آوری اطلاعات، به ویژه در مقیاس مذکور، دشوار و گاهی غیر ممکن می باشد. استفاده از روشهایی که بتوانند عمق برف را در نقاط فاقد اندازه گیری، برآورد نمایند و نیز بررسی دامنه کاربرد آنها در این خصوص، امری ضروری است. برای این منظور در این پژوهش در محدوده ای به مساحت ۵.۲ کیلومتر مربع از حوزه کوچک صمصامی از سرشاخه های کارون شمالی و با بهره گیری از ۲۵۸ نقطه اندازه گیری شده عمق برف، دو روش معادله همبستگی خطی چندگانه و کریجینگ معمولی مورد ارزیابی و سپس مقایسه قرار گرفتند. ارزیابی مزبور از طریق مقایسه مقادیر برآورد شده توسط هر یک از دو مدل توسعه یافته بر اساس ۲۰۸ نقطه مشاهده ای در ۵۰ نقطه ارزیابی با مقادیر مشاهده ای در این نقاط، صورت گرفت. تحلیل آماری داده ها نشان داد ۶۷% تغییرات عمق برف تحت تاثیر عوامل ارتفاع، جهت شیب شمالی- جنوبی و نمایه بادپناهی از طریق روش معادله همبستگی خطی در فاصله اطمینان ۹۵% مدل گردید. اما زاویه شیب رابطه معنی داری در فاصله اطمینان مذکور با عمق برف نداشت. از طرفی نتیجه های کاربرد گریچینگ معمولی در اطلاعات فوق، نشان داد که ۶۲% تغییرات عمق برف با این روش مدل گردید. مقایسه توانایی های دو مدل (۶۷% تغییرات عمق برف با ۶۲% آن)، حاکی از برتری به طور نسبی کم معادله همبستگی خطی نسبت به کریچینگ معمولی بود. لیکن کریچینگ معمولی به خاطر قابلیت بیشتر آن نسبت به معادله همبستگی خطی در نشان دادن تغییرات تدریجی تر عمق برف در نقشه توزیع مکانی آن، از برتری بیشتری برخوردار بود.

کلید واژه: توزیع مکانی عمق برف، معادله همبستگی خطی، کریجینگ، عوامل توپوگرافی، کارون شمالی، صمصامی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.