مقاله مقایسه عملکرد حافظه بالینی در جانبازان نابینا و همتایان بینا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه عملکرد حافظه بالینی در جانبازان نابینا و همتایان بینا دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد حافظه بالینی در جانبازان نابینا و همتایان بینا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد حافظه بالینی در جانبازان نابینا و همتایان بینا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد حافظه بالینی در جانبازان نابینا و همتایان بینا :

مقاله مقایسه عملکرد حافظه بالینی در جانبازان نابینا و همتایان بینا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در طب جانباز از صفحه ۱ تا ۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه عملکرد حافظه بالینی در جانبازان نابینا و همتایان بینا
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جانبازان نابینا
مقاله حافظه بالینی
مقاله آزمون وکسلر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: تجارب دنیای بینایی نقش مهمی در تکوین عملکردهای شناختی مغز دارد. اطلاعات دقیق و سریعی که از بینایی حاصل می شود، برای عملکردهای شناختی مغز حیاتی هستند.
هدف: هدف از این مطالعه تعیین تفاوت بین عملکرد حافظه بالینی در دو گروه جانبازان نابینا و همتایان بینا است.
مواد و روش ها: این مطالعه یک مطالعه مقطعی مقایسه ای بود که در ۱۳۷ جانباز دو چشم نابینا و ۱۲۴ فرد بینا که از نظر سن و تحصیلات همتا بودند، انجام گرفت. به منظور ارزیابی عملکرد حافظه بالینی از آزمون حافظه بالینی وکسلر استفاده شد. تحلیل آماری برای مقایسه دو گروه در نمره این آزمون و خرده آزمون های مربوطه به وسیله آزمون آماری تی مستقل صورت گرفت.
یافته ها: سن افراد نابینا ۷۶۹±۴۱۷۵ سال و افراد سالم ۸۱۴±۴۱۸۶ سال بود. بین جانبازان نابینا و همتایان بینا در خرده آزمون های معلومات عمومی، آگاهی به زمان و مکان، تمرکز و کنترل ذهنی، حافظه شنیداری و حافظه عددی و کل آزمون تفاوت معنی داری نشان داده شد (P<0.00001). مقایسه میانگین ها بیانگر این است که کارایی افراد بینا در این آزمون ها بالاتر است. در خرده آزمون تداعی کلمات تفاوتی بین دو گروه یافت نشد (P=0.054).
بحث و نتیجه گیری: کارایی جانبازان نابینای اکتسابی در حافظه بالینی کمتر از همتایان بینا است و این موضوع می تواند بیانگر ارتباط بین بینایی و عملکرد حافظه بالینی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.