تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری در مناطق با بروز بالا در استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری در مناطق با بروز بالا در استان گلستان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری در مناطق با بروز بالا در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری در مناطق با بروز بالا در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری در مناطق با بروز بالا در استان گلستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گوارش

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: الگوی غذای مصرفی و کمبود برخی مواد مغذی از عوامل اصلی محیطی خطرساز سرطان مری شناخته شده اند. هدف این مطالعه تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای در منطقه پرخطر از نظر بروز سرطان مری است.روش بررسی: الگوی غذای مصرفی ساکنین بالای ۳۰ سال شهرستانهای گنبد و کلاله، که وارد مطالعه آینده نگر سرطان مری شدند. به واسطه پرسشنامه بسامد خوراک معتبر شده ۱۱۷ قلمی، از طریق بانک اطلاعاتی ایرانی تعیین شد و از آزمون رگرسیون چندگانه خطی برای مقایسه جنس، مکان اقامت و قومیت استفاده شد.یافته ها: ۳۰۴۶۳ نفری که بررسی شدند با میانگین سنی ۵۲.۲ سال و با ترکیبی شامل ۵۷.۵% جنس زن، ۷۵% ترکمن، ۷۳.۶% روستایی و ۷۱.۲% بی سواد بودند. میزان اضافه وزن و چاقی در میان زنان و ساکنین شهر بیشتر از سایر گروهها بود. به طور کل، ۶۵% انرژی دریافتی از کربوهیدارت ها، ۲۲% از چربی ها و ۱۳% از پروتئین ها تامین می شود.نتیجه گیری: میزان مصرف انرژی دریافتی در اغلب افراد جامعه در حد مورد نیاز بود و کمبود دریافت ریز مغذی ها مخصوصا ریبوفلاوین، ویتامین آ، فیبر و آهن در میان این جامعه به چشم می خورد.

کلید واژه: سرطان مری، انرژی و مواد مغذی، پرسشنامه بسامد مصرف خوراک، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.